Trinkijeriju nije bilo teško da objasni Partizanovu igru u Kopru

Autor: Beta Beta
subota 12.10.2019.
21:10
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je večeras da je njegova ekipa u meču protiv Primorske bila "jako loša u svemu".

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Košarkaši Partizana izgubili su večeras od Primorske sa 68:56 (22:14, 14:14, 20:11, 12:17) u drugom kolu ABA lige i tako doživeli prvi poraz u sezoni.

"Čestitam Primorskoj, bili su bolji u svim aspektima igre. Koncentraciji, odbrani, napadu... Mi smo imali jako loš pristup utakmici.

Košarka zahteva koncentraciju, bez koncentracije je jako teško igrati. Mi smo bili bez koncentracije", rekao je Trinkijeri.

"Nismo ništa pogodili, imali smo sedam asistencija, naši plejmejkeri nula, mislim da je jako teško igrati. Ovo je bila do sada sigurno najlošija utakmica, bili smo jako loši u svemu", poručio je Trinkijeri.

Crno-beli će iz Kopra putovati direktno u Viljnus, gde će se u utorak sastati sa ekipom Ritasa u trećem kolu Evrokupa.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Sunday, 13.10.2019
12:39

Ne pripadam grupi euforičnih navijača koji idu iz krajnosti u krajnost,ali ovo definitivno ne valja.Posle kriminalnog prvog poluvremena stigli smo do krimanalne cele utakmice.Za sve je kriv Trinkijeri,jer dopustiti protivniku na startu utakmice šut ,7 od 7,je previše i da je Golden stejt u pitanju.Suviše je razmazio igrače i sada je jasno zašto ćuške Duleta prave NBA igrače,a ovi slatkorečivi treneri curice. Od vremena Farčića,Latifića i Beravsa najslabija utakmica KK Partizana,neka ih je sve sramota,razjurili našu decu,a doveli ove umišljene zvezde,koje ne znaju gde udaraju i gde su došli.Ne bude li doveden iskusan bek šuter,teško ćemo i do plej-of ABA.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Monday, 14.10.2019
04:46

Painers u EL, imao 54% sut iz igre i ti hoces boljeg sutera? Pa vidite, jel Kari voljan da predje kod vas, svasta.