Turci objavili spisak za kvalifikacije, sa sve igračima iz Evrolige

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 22.11.2018.
19:53
Izvor: Sportske.net

Iako je poznato da igrači čiji klubovi igraju u elitnom evropskom takmičenju ne igraju za svoje reprezentacije tokom kvalifikacionih ciklusa, Turci su nekako izuzetak.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti


To je naravno veliki udarac za našu reprezentaciju, koja će igrati dva bitna meča protiv Grčke i Izraela, ali Turska nema tih problema.

Iako su praktično obezbedili vizu za Kinu, Ufuk Saridža je okupio jaku selekciju, u kojoj se nalazi i veliki broj igrača čiji klubovi igraju Evroligu.

Oni su drugi u grupi I iza Španije sa skorom 6-2, igraće 29. novembra sa Špancima i 2. decembra sa Crnogorcima. Pobeda protiv Crne Gore ih sigurno vodi dalje.

U nastavku pogledajte pomenuti spisak turske reprezentacije za predstojeće mečeve u okviru kvalifikacija, osam igrača brani boje klubova koji igraju Evroligu.

Doguš Balbaj, Sertadž Šanli, Metedžan Birsen (Efes), Tolga Gedžim (Banvit), Kartal Ozmizrak, Oguz Savaš (Darušafaka), Melih Mahmatoglu, Sinan Guler (Fenerbahče), Goksenin Koksal, Ege Arar (Galatasaraj), Semih Erden (Istanbul BB), Berk Ibrahim Ugurlu (Pinar), Berkan Durmaz (Tofaš), Metin Turen (Turk Telekom), Skoti Vilbekin (Makabi Tel Aviv)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke