U Megi veruju, mogu da iznenade Zvezdu!

Autor: Beta Beta
četvrtak 13.02.2020.
23:52
Izvor: Beta

Pomoćni trener košarkaškog kluba Mega Vule Avdalović rekao je da smatra da ta ekipa ima šanse protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa ako igra dobro kao i do sad, posebno u odbrani.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

"Mislim da smo u drugom poluvremenu krenuli jako dobro. Pre svega bih pohvalio Andriju Marjanovića koji je uneo preokret u našu igru i Nikolu Tanaskovića. To su dva igrača koja ne igraju previše u ABA ligi, ali su se ovde odlično pokazali i uneli agresivnost u odbrani", rekao je Avdalović posle utakmice sa Slobodom u Nišu

Mega je pobedila Slobodu u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća i za ulaz u finale igraće protiv Crvene zvezde.

Andrija Milovanović, dodao je Avdalović, dao je samo dva poena po statistici, ali bio je ključni igrač da Mega dobije utakmicu protiv Slobode.

"Marka Simonovića nisam posebno pomenuo jer on igra fenomenalno celu sezonu. Napravio je niz sjajnih igara i najbolji je igrač Mege ove godine", istakao je Avdalović.

Igrač Mege Andrija Marjanović rekao je nakon utakmice da je njegov tim u drugom poluvremenu pokazao šta može i ume i preokrenuo meč.

Trener Slobode Vladimir Lučić kazao je da njegova ekipa imala dva potpuno različita poluvremena.

"Ušli smo motivisano u meč i prvo poluvreme smo odigrali fantastično. Ono čega smo se pribojavali desilo se u drugom poluvremenu. Ekipa Mege je dosta fizički jača,  agresivnije su počeli da igraju odbranu, a mi smo stali sa nekim organizovanim napadima što je rezultiralo sa ovom razlikom od devet poena", rekao je Lučić.

On je dodao da je siguran da se nisu obrukali i da su tri četvrtine meča bili egal sa protivnikom.

"Ovo četvrtfinale je veliki motiv za igrače, mada mislim da mi imamo sasvim solidnu poziciju i ukoliko pobedimo utakmice koje imamo kod kuće, naš plasman u AB-a ligu neće bitik problem", izjavio je Lučić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Friday, 14.02.2020
10:47

Vule,ako budete NASRTALI NA SUDIJE mozda i pobedite Zvezdu!!! Dobro Poznata TAKTITA nekadasnjih Pulena PARTIZANA!!!!!