U Partizanu svesni: "Skor Igokee može da prevari, put do pobede težak!"

Autor: Ivan Cvetković
petak 20.12.2019.
12:41
Izvor: Sportske.net

"Crno-bele" očekuje susret sa timom iz Laktaša.

BETAPHOTO/ABA liga/Buducnost VOLI/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Buducnost VOLI/DS

Povezane vesti

Košarkaše Partizana u 12. kolu regionalne ABA lige očekuje susret sa Igokeom u "Štark Areni".

Meč se igra u subotu od 20 časova, a trener "crno-belih" Andrea Trinkijeri istakao je opreznost od rivala koji ima kvalitet da parira Partizanu.

"Čeka nas duel sa ekipom protiv koje smo u prvom kolu odigrali veoma tešku i neizvesnu utakmicu. Njihov trenutni skor možda nekoga može da prevari, ali mi smo svesni koliko dobrih igrača Igokea ima i koliko opasni mogu da budu. Još su se i pojačali u odnosu na naš prvi meč. Prema tom, potrebno je da sutra budemo maksimalno skoncentrisani u oba pravca, napadu i odbrani i svesni da ćemo za svaki poen porati da prolijemo puno znoja", rekao je Trinkijeri.

Bek partizana Ognjen Jaramaz takođe smatra da pogled na tabelu nije realan.

"Igokea je odigrala mnogo više dobrih utakmica nego što to njihov broj pobeda govori. U svom sastavu imaju jako dobre i iskusne igrače i mogu da budu jako neprijatan rival, o čemu svedoči i naša prva utakmica u Laktašima. Mi želimo pobedu i daćemo sve od sebe za nju, ali sam siguran da nam put do nje neće biti nimalo lak", poručio je Jaramaz.

Karte za meč Partizan - Igokea su u prodaji od petka, a ulaz za decu mlađu od 14 godina će biti i za ovu utakmicu slobodan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke