U timu Angole zadovoljni, uprkos porazu

Autor: Beta Beta
sreda 06.07.2016.
23:02
Izvor: Beta

Selektor košarkaške reprezentacije Angole Karlos Dinis izjavio je danas da je zadovoljan igrom svog tima, uprkos porazu od Srbije.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

"Utakmica je bila vrlo dobra. Oba tima su imala svoje planove. Utakmica je rešena u trećoj četvrtini, kada je Srbija uvela veterane, a mi svoje mlade igrače. Zadovoljni smo što smo uspeli u cilju da šestoricu mladih igrača uvedemo u igru protiv tako jakog tima", rekao je Dinis.

Srbija je danas pobedila Angolu sa 83:60, a afrička zemlja je tako završila učešće na kvalifikacionom turniru u Beogradu sa dva poraza.

"Imamo mnogo mladih igrača u timu. Igrali smo protiv dve košarkaške sile, Portorika i Srbije, od čega je Srbija druga na svetu. Naša konkurencija u Africi postaje sve teža i zadovoljan sam što su mladi stekli iskustvo igranja protiv ovakvih protivnika, što će nam značiti u budućnosti", rekao je Dinis.

Iskusni Redži Mur ocenio je da je njegov tim odigrao dobro protiv vicešampiona sveta.

"Čestitam Srbiji na pobedi. Sjajan su tim, igrali su zaista dobro, solidno, efikasno. Mislim da smo mi igrali snažno. Grešili smo, naravno, kao i svaki mladi tim, ali smo pokazali srce i nismo se predavali. Oni su drugi najbolji tim na svetu i iskoristili su naše greške", rekao je Mur.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 07.07.2016
01:02

Iskreno oni nisu ni ocekivali Rio. Nama je to cilj i sve osim plasmana na OI je neuspeh. sto se tice veterane na slazem se, jer je Sale bas rotirao a Jokic i Bogdan su bili najbolji Teo skoro pa nije ni igrao nesto.

avatar
Nikola Nikola
Wednesday, 06.07.2016
23:16

Veterani Bogdan i Joka rešili. Inače prosek godina ovog tima Angole je 24,9 godina, a naše ''vremešne'' ekipe 25,8 ''odgovarajućih jedinica''.