U Zvezdi složni: "Umor postoji ali nije opravdanje"

Autor: Beta Beta
nedelja 01.03.2015.
22:57
Izvor: Beta

Prvotimci Crvene zvezde Telekom složili su se u oceni da je umor u velikoj meri uticao na loše izdanje u derbiju ali su u isto vreme priznali da to nikako ne sme da bude izgovor za poraz.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Maik Cirbes rekao je da je Partizan večeras bio bolji od njegove ekipe i zasluženo pobedio u Jadranskoj ligi.

"Partizan je bio bolji i zasluženo je pobedio. Nismo igrali onako kako smo hteli. Stvarno smo umorni, Evroliga je teška, ali to ne sme da bude izgovor. Moramo da sednemo, odgledamo ovu utakmicu i vidimo gde smo grešili kako to ne bismo ponavljali", rekao je Cirbes novinarima posle utakmice.

Zvezda je kao gost u hali "Pionir" izgubila od Partizana sa 77:63, u 23. kolu regularnog dela Jadranske lige.

Stefan Jović se složio sa svojim saigračem Maikom Cirbesom da umor ne sme da bude izgovor.

"Dovoljno je vremena prošlo i već smo ušli u ritam sreda-subota i to ne sme da nam bude izgovor. Moramo da nastavimo da radimo i da budemo pravi kada za to dođe vreme", rekao je Jović.

On je istakao da je prelomni trenutak utakmice bio u drugoj deonici, kada je Partizan napravio seriju 11:0.

"Bilo je mnogo grešaka tokom cele utakmice, pogotovo u toj drugoj četvrtini, kada njihove lake poene nismo sekli faulovima. Znali smo šta nas čeka, kada lopta ide na Bobija, on je to izbacivao napolje, ali mi nismo uspevali da pogodimo te šuteve", rekao je Jović.

Centar crveno-belih Boban Marjanović kazao je da su igrači Partizana bili motivisaniji, s obzirom na to da je njegov klub još ranije obezbedio plasman u plej-of.

"Nismo bili motivisani, oni su bili motivisaniji od nas, bili su bolji. Nismo uspeli da im odgovorimo i zasluženo su ovoga puta slavili. Nismo imali sreće da pogodimo mnogo otvorenih šuteva, ali idemo dalje. Ovo moramo što pre da zaboravimo", rekao je Marjanović.

On je dodao da košarkaši Zvezde moraju da izvuku pouke iz ove utakmice.

"Što se plasmana tiče, ovo ne menja ništa, ali svi znamo šta nosi derbi. Moramo da naučimo nešto iz ovoga, da sledeći meč odigramo što motivisanije", zaključio je Marjanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke