Uz Kuzmića još trojica povređena, kako je došlo do nesreće?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.07.2019.
11:10
Izvor: Sportske.net, srpskainfo.com

Novi detalji teške saobraćajne nesreće.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je tokom prepodneva potvrdila da je košarkaš njihovog kluba i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić rano jutros teško povređen u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor.

Posle ukazane pomoći u UKC Republike Srpske, on je hitno prevezen u Beograd na dalje lečenje, a doživeo je teške povrede glave i grudnog koša.

Mediji u BiH prenose i dodatne informacije o ovoj nesreći. ''Srpskainfo'' otkriva da se Kuzmić nalazio u automobilu marke ''porše'', zajedno sa prijateljem Bogdanom Ilićem i obojica su doživeli teške telesne povrede.

Nesreća se dogodila kada se njihov ''porše'' sudario sa ''BMW-om'' u kojem su se nalazila dvojica muškaraca starosti od oko trideset godina, ali pomenuti izvor navodi da su njihove povrede lakše prirode, iako im je automobil gotovo potpuno uništen.

Nezvanično, Kuzmić se sa svojim prijateljem vraćao sa jedne svadbe iz Prijedora, a od siline udarca njihov automobil se isprevrtao i sleteo sa puta. Saobraćaj je bio u prekidu do jutros u osam sati, a ''Prijedordanas'' je objavio i fotografije sa lica mesta.

Nadamo se da će svi povređeni što pre da se oporave i da ćemo Kuzmića uskoro ponovo gledati na košarkaškim terenima.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Sunday, 14.07.2019
13:35

Noću vozio velikom brzinom, u krivini prešao na suprotnu stranu, treštala muzika. Šta reći. Posle svadbi je bolje ne voziti noću. Bolje je odspavati u mestu gde se veselje odvija. Još ako je bilo alkohola, rizik se povećava. Glasna muzika, mnogima kažem, onemogućava te, pogotovo noću, kad se zvukovi još bolje prenose, a u smanjenoj vidljivosti, da čuješ dolazak drugog vozila. Da ne govorim o tome da treba osluškivati i rad svog motora.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 14.07.2019
14:26

Nebitno je moralisanje sad. Bitno da Kuz bude dobro.