Vanja dobio lekciju života, a večeras se pokazalo koliko je Trinkijeri u pravu!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.03.2019.
21:57
Izvor: Sportske.net

Ako ste redovno pratili Partizanove utakmice ove sezone, ne sumnjamo da ćete se setiti ovog detalja.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Dugo je Vanja Marinković kritikovan od strane Partizanovih navijača, koji su bili nestrpljivi da bek crno-belih konačno u kontinuitetu počne da igra kako ume.

Njegove oscilacije u igri su često komentarisane, mnogi su zato sumnjali u njega, ali od početka plej-ofa, sada kada je za njegov tim najvažnije, Marinković je - najbolji.

Odlično je odigrao i prvu utakmicu polufinalne serije koju je Zvezda posle produžetka dobila sa 106:101, a večeras je svoj tim sa 18 postignutih poena predvodio do pobede rezultatom 70:67, kojom su crno-beli izborili majstoricu u borbi za plasman u finale plej-ofa.

Nadaju se navijači Partizana da bi tako mogao da nastavi i 6. aprila, kada je na programu meč odluke, a neki od njih su se večeras prisetili jednog upečatljivog tajm-auta Andree Trrinkijerija, trenera Partizana.

Snimak u prilogu je iz utakmice Partizan  - Krka, koja je odigrana 12. januara i koju je Partizan ubedljivo dobio, rezultatom 87:55.

I pored ubedljive prednosti njegovog tima, italijanski stručnjak je održao pravu lekciju Vanji Marinkoviću koji ga je pomno slušao i ''upijao'' njegove reči.

Ne sumnjamo da je i ovakva njegova igra u plej-ofu posledica lekcije koju je naučio od svog trenera.

Pogledajte i poslušajte šta mu je Trinkijeri tada rekao.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke