Varda napada Partizan u dresu Sutjeske!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.12.2015.
21:49
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Partizana Ratko Varda potpisao je ugovor sa Sutjeskom pa će u dresu crnogorskog kluba narednog ponedeljka debitovati protiv crno-belih.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Sutjeska povukao je potez koji je bio najavljen početkom nedelje pošto je svoje redove pojačao dvojicom iskusnih igrača pred duel sa Partizanom.

Pisali smo u ponedeljak da se Brajon Raš priključio klubu iz Nikšića, a u sredu je objavljeno da će roster Sutjeske pojačati i iskusni centar Ratko Varda.

Prekaljeni centar sa NBA iskustvom stiže u grad na Bistrici četiri dana pred duel sa Partizanom, što jasno ukazuje da se Sutjeska pojačava za utakmicu koja bi mogla da bude ključna u borbi za opstanak.

Ne treba trošiti reči sve ono što je Ratko Varda uradio tokom bogate karijere, već ćemo samo pomenuti da je bivši centar Partizana poslednji angažman imao u Kožuvu.

Ratko Varda dolaskom u Sutjesku stiče pravo nastupa u ABA ligi što znači da ćemo ga gledati u dresu crnogorskog kluba 4. januara u duelu sa Partizanom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 31.12.2015
18:06

Pouzdano znam da nije krio želju da se letos vrati u Partizan i svojim iskustvom pomogne bivšem klubu da ostvari što bolji plasman u ABA, međutim uprava je bila kategorična da na njemu ne želi da gradi perspektivu kluba, pa je ta mogućnost otpala.

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Wednesday, 30.12.2015
23:26

Covek bi nam sad bio Olajdzuvon, tesko cemo mi tamo da dobijemo...

avatar
robertobadjo234
Thursday, 31.12.2015
00:35

Makar smo bolji od proslogodisnjeg levskog.. Uprava

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Thursday, 31.12.2015
09:06

Da, svaka im cast.