"Večiti", nije jeres pomenuti suprotni tabor!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.11.2015.
23:15
Izvor: Sportske.net

Na početku nove sezone slušali smo kako je vreme da dođe do pomirenja najtrofejnijih košarkaških klubova u Srbiji, a "večiti" su u petak pali na najlakšem ispitu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Košarkaški klubovi Partizan NIS i Crvena zvezda Telekom proglašeni su za najbolje sportske brednove u Srbiji u godni na izmaku što je priznanje koje se već nekoliko godina dodeljuje na marketinško-sportskoj konferenciji "Sporto" u Portorožu.

Prethodne dve godine na klupskom nivou nagradu je poneo KK Partizan a ove su "večiti" podelili prvo mesto što je organizator konferencije potvrdio na svom zvaničnom "Tviter" nalogu.

Ono što nam je večeras "palo u oči", a ne služi na čast najboljim sportskim brendovima u Srbiji, jeste izbegavanje pomena da je nagrada podeljena, odnosno da Partizan i Crvena zvezda Telekom dele lidersko mesto.

Pred početak tekuće sezone slušali smo kako je došlo vreme za pomirenje dva najveća srpska kluba. Jasno, niko nije očekivao da procveta ljubav ali nas čudi to što ni jedni, ni drugi nisu našli za shodno da pomenu protivnički tabor u situaciji kada su podelili prestižno priznanje.

Crvena zvezda Telekom je na zvaničnom sajtu objavila vest u kojoj uopšte nema pomena da je nagrada pripala i Partizanu, dok su se crno-beli posle debelog zakašnjenja na "Tviteru" pohvalili uspehom uz konstataciju da su ove godine "nagrađena dva kluba".

Zvezda
Screenshot: kkcrvenazvezda.rs

Partizan
Screenshot: twitter.com/PartizanBC

Posle svega se pitamo, zar je jeres pomenuti da je nagrada podeljena sa najvećim rivalom i da li se na taj način propagiraju dobri odnosi između dva kluba ili daje primer ostrašćenom delu navijača da na društvenim mrežama šire mržnju?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Saturday, 21.11.2015
11:22

Slozni samo kad je najteze, nazalost nismo i u normalnim, svakodnevnim aktivnostima :/ No, ja kao po obicaju optimista, nadam se da ce se i to popraviti, ako nista drugo makar u kosarci. Pozdrav svim delijama i grobarima!

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 21.11.2015
11:00

Nismo isti! Partizan je napisao da su nagradjena dva kluba dok oni nisu, nikada nećemo biti isti!

avatar
116 GODINA VELICINE
Saturday, 21.11.2015
10:04

Opet nas stavljate u isti kos sa njima, a postavili smo to sa Tvitera?!?!?! NISMO ISTI!

avatar
X
Saturday, 21.11.2015
09:19

Ta mrznja koja se siri potice i od vas koji danima peckate kojekakvim vestima. Objavili ste vest da Partizan dobija pozivnicu za Evropu a niste sigurni da je to istina.. a sta je ta vest prouzrokovala osim gomile komentara prepucavanja?!?!

avatar
Damir85
Saturday, 21.11.2015
08:12

Mi smo narod koji nikada nece biti slozan. Zivimo od svadja i podela. Da nije tako ne bi bili tu gde jesmo.

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 21.11.2015
03:12

Koliko vidim ovde onaj manji klub iz predgradja nije pomenuo da je titulu podelio sa još nekim.Partizan je to uredno objavio.Kompleksi su čudo.

avatar
Saturday, 21.11.2015
02:52

Ovde nije rec o sportskim, visedecenijskim rivalima...To smo bili do 2011.god a onda na scenu stupa FMP...Pokusavate da uporedite nesto sto je neuporedivo...

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 21.11.2015
01:03

kao sto rekoh, blizanci bili, blizanci ostali pa i u dodeli nagrada....:)

avatar
SindjaNis
Saturday, 21.11.2015
00:28

Svako misli na sebe nazalost toliko o nekom ZDRAVOM rivalstvu...