Veliko iznenađenje na startu plej-ofa, Bruklin došao do brejka, nije pomogao ni sjajni Bobi!

Autor: Nikola Miloradović
subota 13.04.2019.
23:22
Izvor: Sportske.net

Odlična partija srpskog centra, ali nije vredelo.

Beta/AP Photo/Chris Szagola
Beta/AP Photo/Chris Szagola

Povezane vesti

Iznenađenje na startu, Bruklin je slavio u Filadelfiji protiv Siksersa sa 102:111.

Dobro su domaći košarkaši otvorili meč, stekli su i pet poena prednosti, ali je onda usledio veliki pad, Bruklin sredinom deonice dolazi do preokreta, a serijom u finišu kvartala dolaze gosti i do +9 na kraju prve četvrtine.

U drugih 12 minuta košarkaši Bruklina nastavili su gde su stali u prvom kvartalu, ubrzo su stigli i do +17, ali je Filadelfija uspela da spusti deficit do kraja deonice na osam poena.

Batler je bio usamljen u redovima Siksersa, ubacio je 23 poena i bio brži od sirene, ali je Filadelfija bila u velikom zaostatku.



Prišli su Siksersi u trećoj deonici rivalu i na koš razlike, ali je Bruklin uspevao da odoli njihovim napadima i zadrži prednosti.

Ponovo finiš deonice pripada gostima, koji dolaze do 11 poena viška pred poslednjih 12 minuta.

Uspevali su Netsi da zadrže dvocifrenu prednost, imali su i +16, Filadelfiji nije pomoglo ni buđenje Embida i Simonsa, te su gosti došli do brejka već na startu prve runde.

View this post on Instagram

Watch Caris flyyyyy #WeGoHard

A post shared by Brooklyn Nets (@brooklynnets) on



D'Anđelo Rasel je predvodio pobednički sastav sa 26 poena, tri manje dodao je Keris LeVert, 18 je ubacio Dinvidi, 13 je dodao Džo Heris, 12 uz 16 skokova Ed Dejvis, dok je dvocifen sa 11 poena bio i Kerol.

Kod Siksersa 36 poena i devet skokova Džimija Batlera, 22 poena uz 15 skokova ubacio je Džoel Embid, treći strelac je bio Boban Marjanović sa 13 poena, srpski centar je za 15 minuta šutirao 5/7 izu igre i 3/4 sa linije penala, uhvatio je tri defanzivna skoka i upisao još četiri asistencije.

Potpuno su podbacili Simons sa devet poena i svega tri asistencije (7sk), Redik sa svega pet poena, kao i Heris sa samo četiri poena (7sk, 6as).


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SL_Komedija
Sunday, 14.04.2019
13:16

Simons je katastrofa, ozbiljan košarkaš ne možeš da budeš bez šuta, a i Embid odigrao očajno, šutnuo preko 15 penala, zato je i imao 22 poena.