Vilson: "Mogao sam da budem bolji lider"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.12.2015.
23:14
Izvor: Sportske.net, Beta

Plejmejker KK Partizan NIS Džamar Vilson smatra da je odigrao solidno u duelu sa Olimpijom i da je kao organizator igre mogao još bolje iako je izrastao u junaka utakmice.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Partizana upisali su peti ovosezonki trijumf u regionalnoj košarkaškoj ligi, a večeras im je pošlo za rukom da konačno dobiju meč u neizvesnoj završnici.

Crno-beli su u okviru 13. kola ABA lige savladali Olimpiju rezultatom 76:74 a junak utakmice Džamar Vilson kazao je da je ekipa mogla i morala mnogo bolje u odbrani.

"Mislim da smo mogli da igramo malo jače. Spremali smo se cele nedelje, a trener je rekao da je trebalo da igramo jače. Trener je rekao da će odbrana biti važna jer su oni igrali pre dva dana i da smo morali da igramo intenzivnije u odbrani, da bi napad došao sam od sebe", rekao je Vilson.

Američki internacionalac je večeras bio najefikasniji igrač utakmice sa 21 poenom, a postigao je i poslednja četiri poena Partizana na utakmici.

"Mislim da je moja partija bila solidna. Mogao sam kao plej da budem bolji lider kada su stvari postale teške. Kada budem igrao više i uđem u bolju kondiciju, i to će doći", rekao je Vilson.

Na polovini sezone Partizan zauzima deveto mesto na tabeli sa skorom 5-8, a naredne nedelje u "Pioniru" će ugostiti Metalac iz Valjeva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke