Vlada Jovanović proziva četvoricu?!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.08.2014.
18:14
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Igokea u ponedeljak počinje pripreme za novu sezonu a kako sada stoje stvari Vlada Jovanović će na prozivci imati četvoricu igrača.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Koliko nedostatak novca i finansijska kriza u Srbiji i zemljama okruženja utiče na profesionalni sport verovatno najbolje možemo da vidimo kroz primere najtrofejnijih fudbalskih klubova naše zemlje.

Ništa bolja situacija nije ni u košarci gde ni bivši šampion Evrope Partizan nema finansijsku sigurnost a slično je i u drugim klubovima koji nastupaju u ABA Ligi.

Još pre početka sezone učešće u Regionalnoj ligi otkazala je ekipa Heliosa, Radnički je blizu slične odluke, kao i Levski koji je u novoj sezoni trebalo da debituje u ABA Ligi.

O problemima u klubovima govori i situacija u Igokei koja će početi pripreme za novu sezonu sa četvoricom igrača!

Trener Vlada Jovanović u ponedeljak će na okupljanju ekipe u dvorani "Nenad Baštinac" videti svega četvoricu igrača.

Na startu priprema pojaviće se Aleksandar Radukić, Duško Bunić, Mladen Jeremić i Marko Čakarević a peti član Igokee Draško Knežević odsutan je zbog obaveza u reprezentaciji BiH.

Bivši trener Partizana i Donjecka imaće težak posao u formiranju ekipe a očekuje se da do početka prvih kontrolnih utakmica krajem septembra Igokea pojača svoje redove i formira tim za novu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke