Vlade Đurović: ''I ja mislim kao Duško Ivanović, biće 2:2''

Autor: Darko Mitrović
petak 16.06.2023.
17:12
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

I Vlade ima sličan ''filing''.

Screenshot/YouTube/Jao Mile podcast
Screenshot/YouTube/Jao Mile podcast

Povezane vesti

Već smo i navikli ove sezone, nekdašnji trener Šibenke, Zadra, Crvene zvezde, Panioniosa, Limoža i mnogih drugih klubova Vlade Đurović je i tokom aktuelne fiunalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige ponovo u ulozi stručnog konsultanta na TV Arena sport.

Partizan posle prve dve utakmice u ''Štark areni'' vodi sa 2:0 u pobedama i još ga jedan trijumf deli od titule, a Đurović je u kraćoj analizi odmah posle sinoćnjeg, drugog meča izneo tri ključna razloga zbog kojih Zvezda nije uspela da napravi ''brejk''.

Ipak, bez obzira na sve to, on smatra da će crveno-beli uspeti da uzvrate pred svojim navijačima i da će majstorica odlučiti šampiona.

''Kad sve saberemo, sigurno da je Partizan zasluženo pobedio, tu nema nikakve dileme. Ali, Zvezda mora i može bolje i serija još nije završena, iako je ovo ogromna prednost Partizana. Ogromna. Ja sada očekujem odgovor Zvezde u Pioniru.

Čini mi se da će biti ipak 2:2 i da ćemo gledati petu utakmicu u Areni. Kad igraju Zvezda i Partizan, domaći teren je velika prednost. Malo je to optimistički, ali ja isto kao Duško Ivanović mislim da bi Zvezda mogla da izjednači rezultat na 2:2'', zaključio je Đurović.

U susret trećoj utakmici koja se igra u nedelju u dvorani ''Aleksandar Nikolić'', Crvena azvezda se ovog popodneva oglasila zvaničnim saopštenjem koje možete da pročitate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke