Vraća se Zvezdin biser!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 13.11.2016.
11:51
Izvor: Sportske.net, novosti

Posle višemesečne pauze, konačno ponovo može da trenira.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Jedan od najvećih košarkaških bisera u srpskoj, ali i evropskoj košarci - Alekandar Aranitović, vratiće se na parket posle osam meseci pauze zbog povrede kolena.

Aranitović je početkom proleća zaradio tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata, a sada je konačno dobio zeleno svetlo” od nemačkog doktora Urliha Beniša da za dve nedelje može da počne da trenira sa ostatkom ekipe.

''Mislim da sam pet ili šest puta u ovih osam meseci bio na klinici u Augsburgu u kojoj me je doktor Beniš operisao. Znao sam da dobro radim i da ide sve u željenom smeru, ali uvek se malo unervozite dok iščekujete stručno mišljenje. Eto, konačno više nema nikakvih ograničenja'', rekao je Aranitović za Novosti.

On će do kraja sezone igrati na pozajmici za FMP, nakon čega će ponovo dobiti šansu da se bori za mesto u timu Dejana Radonjića.

''Ako je morala da se desi povreda, onda je bolje što je bilo ovako. Veći deo bolovanja je bio tokom pauze između dve sezone. Naravno, strpljenje je jedan od glavnih faktora kod ove povrede i upornost'
', rekao je Aranitović.

Podsetimo, Aranitović ima tek 18 godina, rođen je 1998. godine, a deo prošle sezone takođe je proveo na pozajmici, u ekipi Mega Leksa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zerar Depardje
Sunday, 13.11.2016
14:51

nek mu je sa srecom , stvarno bi steta bila da i njega povrede sprece ...