Vreme je da Partizan pobedi?

Autor: Darko Mitrović
petak 05.03.2021.
16:37
Izvor: Beta

Kadrovski problemi su i dalje aktuelni, mogu li da se prevaziđu?

BETAPHOTO/Kosarkaski savez Srbije/Marko Metlas/DS
BETAPHOTO/Kosarkaski savez Srbije/Marko Metlas/DS

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Cibone dati sve od sebe i istakao da se nada da će to biti dovoljno za pobedu.

"Teške dve utakmice i teška dva putovanja su iza nas. Najvažnije će biti da se za utakmicu protiv Cibone regenerišemo, sakupimo energiju i odigramo utakmicu najbolje što možemo", rekao je Filipovski za klupski sajt.

"Najvažnije je dati sve od sebe. Mi koji smo zajedno, daćemo sve od sebe i ja se nadam da će to biti dovoljno za pobedu", dodao je trener Partizana.

Košarkaši Partizana sutra dočekuju Cibonu u utakmici 20. kola ABA lige.

"Cibona je promenila trenera, doveli su i neke nove igrače kao što je Planinić na poziciji centra. S druge strane, mi ćemo igrati sa jednim centrom Jankovićem i jednom četvorkom Tomasom, tako da će spoljni igrači morati da pomognu na unutrašnjim pozicijama", rekao je Filipovski.


Partizan je sedmi na tabeli regionalnog takmičenja sa sedam pobeda i 11 poraza, dok je zagrebački klub deseti sa skorom 6/11.

"Utakmica protiv Cibone je za nas prilika da prekinemo vrlo neprijatnu seriju rezultata i da se uprkos svim problemima s povredama, psihički i fizički podignemo", rekao je bek Partizana Ognjen Jaramaz.

Kako je naveo, Cibona ima nekolicinu dobrih, mladih igrača koji će želeti da se dokažu.

"Ipak, nadam se i verujem da će pobeda na kraju pripasti nama", istakao je Jaramaz.

Utakmica Partizan - Cibona igra se sutra od 19.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke