Vujošević: "Jedini sam trener koji nije otpušten zbog rezultata"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 30.10.2015.
16:05
Izvor: Sportske.net

Govoreći za Partizan.tv nekadašnji trener Partizana, Duško Vujošević, rekao je da je jedini trener koji u istoriji Partizana nije otpušten zbog sportskih rezultata.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Novaj izjava nekadašnjeg trenera Partizana, Duška Vujoševića, sada je rekao da je smenjen sa mesta trenera iz razloga koji nisu sportski.

"Čovek ako radi određeni posao mora da prihvati odgovornost i da ne sme da dozvoli da se neke stvari, problemi dozvoljavaju nemo i u tišini, već da javnost bude upoznata. Radeći na takav način to me koštalo moje osnovne karijere, sportske, jer sam verovatno jedini trener koji nije smenjen iz nedostatka rezultata, nego iz nekih drugih motiva", istakao je nekadašnji trener Partizana.

Rekao je i da mu nisu jasne neke stvari i izjave sadašnjih ljudi u klubu.

"Na skupštini je tadašnji predsednik rekao da mora da podnese ostavku jer su mu rekli da nijedan sponzor ne može da dođe u klub dok sam ja trener. Sada vidim da vršilac dužnosti predsednika (Miroslav Berić) kaže nije bilo nikakvih pritisaka. Meni tu nešta nije jasno.", rekao je Vujošević.

On je podržao novog predsednika JSD Partizan, Milorada Vučelića.

"Ja Partizan jako volim, moj život bi bio drugačiji bez Partizana i u ovoj konstalaciji stvari nije ovo moja lokacija i mesto gde se najbolje snalazim. Zadovoljan sam što je na moje mesto došao gospodin Vučelić, jer je pre svega veliki Partizanovac. Ostajem čovek Partizana, ostajem prijatelj sa gospodinom Vučelićem.", rekao je Vujošević.

Uostalom, poslušajte ceo intervju sa Miloradom Vučelićem i Duškom Vujoševićem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ISTERIVAC SEKTASA
Friday, 30.10.2015
17:27

Ne, nisi ti jedini, i Marka Nikolica su pre tebe smenili iz istog razloga, a zna se i koji je to razlog. Coveku su oteta tri trofeja sa Partizanom, jedan od strane drzave, dva od strane nase uprave, bruka nevidjena!

avatar
Prevrcem se u grobu!
Friday, 30.10.2015
17:19

DV! Shalalalalala!

avatar
Toti 10
Friday, 30.10.2015
17:10

Zvezdas sam i naravno nisam neki ljubitelj Dula Vujosevica, ali prosto ne mogu da verujem da su mu u Partizanu okrenuli ledja, a toliko je ucinio tom istom Partizanu. I sada kada je sve.gotovo gospodski se nosi sa tim.

avatar
magister
Sunday, 01.11.2015
22:52

Totinjo, ko postavlja predsednike u Zvezdi i Partizanu, direktore sportskih društava, preduzeća, ko odgovara na sva pitanja i ponaša se kao da sve zna, a nikad ništa osim u vladi nije radio? Nema Toti ovo veze s Partizanom. Ovo je diktatura o kojoj se i ne razgovara. A mi, kao narod, to volimo i samo su takvi kod nas popularni. Prema tome - izgubili smo 10 godina sa jednim (u godinama kad se svet menjao, pa je to kao da smo izgubili 50), a sad gubimo samo vreme, tonemo, slušamo priče i prihvatamo da služimo za potkusurivanje velikih. Kao kad bi Radnički iz Donje Crvice krenuo da rešava pitanja između Večitih. Uživaj u ovom prvenstvu, verovatno već možete da slavite titulu. Čestitam!

avatar
Vanja Grubač
Friday, 30.10.2015
17:09

Hvala za divne dve decenije doktore...