Za razliku od mnogih drugih, Zvezda nije menjala tim od početka sezone, da li će tako i ostati?

Autor: Darko Mitrović
subota 26.01.2019.
15:05
Izvor: Sportske.net

Serija pobeda u ABA ligi, uz ostvaren plan u prvom krugu Evrokupa, bili su dovoljni razlozi da Crvena zvezda nastavi sa istim igračkim kadrom sa kojim je ušla u novu sezonu, ali...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Pravi problemi i određene slabosti u Zvezdinoj igri izbili su na videlo tek u Top 16 fazi Evrokupa, gde je ekipa Milana Tomića vezala tri uzastopna poraza - dva od Valensije i jedan od Unikahe i tako stigla na prag eliminacije.


Jedna se dogodila pred naredni meč ABA lige protiv Cedevite, s obzirom da na spisku putnika u Zagreb nije bilo centra Maika Cirbesa, uz povređene Aleksu Radanova i kapitena Branka Lazića.

Mnogi su ovu odluku povezali sa slabim izdanjem Cirbesa protiv Valensije, ali i u nekim drugim utakmicama, pa je u pojedinim medijima već počelo da se spekuliše da je Cirbes možda blizu odlaska iz Zvezde.

U tom slučaju bi Zvezda morala da nađe adekvatno pojačanje na poziciji centra, ali za sada je sve na medijskim nagađanjima. U svakom slučaju, veću minutažu u Zagrebu dobiće Dušan Ristić, na njemu je da je na najbolji način iskoristi...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 26.01.2019
17:50

Pojacanja su trebala posle dva meseca. Videla se mrka kapa od te " silne centarske linije ".

avatar
Silent
Saturday, 26.01.2019
17:44

Stizu u paketu Kuzmic i Teodosic nema zime za Zvezdu

avatar
paok
Saturday, 26.01.2019
23:56

Stizu mozda i Jokic i Bobi, evo svi trce.

avatar
Andrej Scepovic
Saturday, 26.01.2019
17:36

Do kada je rok za prijavu igraca u Aba?

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 26.01.2019
19:52

Sredina februara, pod uslovom da se igrac dovodi iz inostranstva.

avatar
Andrej Scepovic
Saturday, 26.01.2019
17:35

Do kada je rok za prijavu igraca u ABA?

avatar
Old_school
Saturday, 26.01.2019
17:07

A pustili smo Apica tako lako da ode. Realno bi bio mnoho korisniji od Cirbesa, koji se vidi da tri sezone nije igrao ozbiljno.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 27.01.2019
00:18

Pa Apica je naravno pustio Covic,odnosno prodao,niko drugi,nisu to sad neke velike pare,ali nisu ni premale!Na kraju ove sezone slede velike promene,ocigledno.

avatar
5Ronic
Saturday, 26.01.2019
16:34

Ide Cirbes, Raglad takodje...

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 26.01.2019
16:23

U ovom trenutku je veoma tesko dovesti igraca za kog mozes sa sigurnoscu reci da je pojacanje. Svi kvalitetni vec imaju klubove, ovi sto su slobodni naravno postavlja se pitanje zasto ga niko do sad nije angazovao, a ovi sto su raskinuli ugovor naravno postavljanje se pitanje zbog cega je to uradjeno,
Evo cist primer uzmes nas (Partizan). Doveli smo Renfroa i Jankovica. Renfro jeste dobar, sve to stoji, ali druze pored njega je jedan velikli znak pitanja. Zasto ti nigde nisi ostao duze od sezone? Dok Jankovic se ne moze reci da je u bukvalnom smislu pojacanje, to je igrac koji nam znaci u rotaciji, ali koji ne pravi prevagu a utakmicama.

avatar
Čerek B.
Sunday, 27.01.2019
06:46

Renfro jeste dobar ali nije igrač koji će vući tim na ledjima a pogotovo nije igrač koji će se podrediti timu. Mislim da je to jedini razlog što se nigdje ne zadržava dugo. Mada i finasije imaju veliku ulogu. Ima takvih primjera mnogo u Evropi. Partizanu treba Renfro jer on ima sigurnu statistiku a Partizanu treba neki instant rezultat, oa makar titula prvaka Srbije (koja ništa ne vredi sem prestiža). Očigledno je da Partizan ima novac ali treba biti iskren i reći da Partizan još uvek ima i ime te može dovesti ovakve igrače i trenere. Moje mišljenje je da Partizan u naredne dvije sezone mora igrati EL ili će se srozati na nivo Mege, stabilan klub bez mogućnosti osvajanja trofeja. Nadam se da grešim