Zagorac oduševio ''Grobare'' odgovorom iz Amerike!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.07.2017.
11:43
Izvor: Sportske.net

Rade Zagorac ovog leta nastupa za Memfis na Letnjoj ligi NBA, pa je ovaj klub na Tviteru omogućio navijačima da se bolje upoznaju sa mladim srpskim košarkašem.

bcmegabasket.net/Ivica Veselinov
bcmegabasket.net/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Naime, Zagorac je juče odgovarao na pitanja navijača Memfisa, koji su se, između ostalog, interesovali i kako se izgovara njegovo ime. Bili su u dilemi da li ''Rejdi'' ili Rade, na šta im je Zagorac dao pravi odgovor.

Mančester Junajted i Inter su mu omiljeni klubovi u popularnoj igrici FIFA, a jednoj devojci je pozitivno odgovotio na njenu molbu da se upoznaju. Ipak, moraće da čeka do 1. avgusta...

Ali, izgleda da je najviše oduševio navijače - Partizana.

Na pitanje ko je bio najbolji igrač protiv kog je igrao kao košarkaš Mega Leksa, napisao je "Saša Pavlović", što je, naravno, izazvalo brojne pozitivne komentare pristalica crno-belih.


To je veliki korak u mojoj karijeri. Sve je novo za mene, ali veoma uzbudljivo''.--
--
Na pitanje da li bi išao na sva venčanja u dresu Mega Leksa, ili bi obukao majicu Klipersa na pet sekundi, Zagorac nije imao nikakvu dilemu.
--
--
Košarkaški idol mu je Dejan Bodiroga...
--

A na pitanje saigrača iz Mege Radovana Đokovića koje mu je omiljeno mesto za letnji odmor, Zagorac je uzvratio na srpskom.
--
Evo i pomenutog zakazanog sastanka...
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Sunday, 16.07.2017
11:46

Najveci BARGro je Pavlovic:-D

avatar
R E V O L T
Sunday, 16.07.2017
11:45

Zagor Bargro. Nece sigurno reci Kalinic Hahaha

avatar
gosfkcz
Sunday, 16.07.2017
11:59

Cemu se ti radujes :DDD ?!?!?!

avatar
Markо Đorđević
Monday, 17.07.2017
00:01

Sta vam je uradila Zvezda, sigurno pokazuje ovaj tvoj komentar. Covek ne pominje partizan Igokeu Dinamik uopste, pominje samo pecarosa, ti ga svojatas bez ikakve osnove i jos pominjes i pokusavas da spustis n coveka koji je bivsi igrac Crvene Zvezde, koji ima odlicnu karijeru i reprezentativac je Srbije. Mogu samo da zamislim sta cete raditi u narednih 10 godina koliko jos necete videti nijedan trofej. xd