Zvanično, na Malom Kalemegdanu pao potpis nekoliko sati pred početak Zvezdine sezone

Autor: Ivan Cvetković
petak 24.09.2021.
16:10
Izvor: Sportske.net, Beta

Košarkaš Crvene zvezde Marko Gušić potpisao je danas novi, četvorogodišnji ugovor sa tim klubom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Gušić, koji je visok 202 centimetara i može da pokriva više pozicija u timu, rodjen je 6. avgusta 2002. godine u Beogradu.

On je u maju 2019. godine potpisao prvo stipendijski ugovor nakon dolaska iz Vizure, da bi prošle godine potpisao i prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima.

Kako se navodi u saopštenju, Gušić se tokom leta izborio za šansu da trenira sa prvim timom i tu šansu je iskoristio i "postao deo seniorskog tima crveno-belih za narednu takmičarsku sezonu".

"Ovaj potpis je na prvom mestu velika čast za mene i još veća obaveza u narednom periodu. Za mene dokaz da se veliki rad i trud isplate jer sam se tako i izborio da uopšte dodjem do prilike da treniram i učim sa prvim timom nakon problema i povrede koju sam imao", rekao je on.

Gušić je naveo da je svestan da ga čeka još veći rad, ali je istakao da je svaki trening sa prvim timom za njega prilika za dalje učenje i dokazivanje.

"Crvena zvezda je moj klub, to nisam krio ni 2019. kada sam stigao u juniorski tim, ali mi je mnogo značila podrška i vera koju sam imao u periodu kada sam se vraćao na teren iz povrede i koji nije bio uopšte lak. Moje je da se borim i koristim svaki minut treninga ili utakmice kako bih napredovao i odužio se klubu koji je stao uz mene", rekao je Gušić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke