Zvanično - Vujošević potpisao!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.06.2020.
11:29
Izvor: Sportske.net

Savršen izbor u ovom trenutku?

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Rumunski košarkaški klub Kluž potvrdio je danas da je sa trofejnim stručnjakom Duškom Vujoševićem postigao dogovor o nastavku saradnje i u sledećoj sezoni.

Na zvaničnom klupskom sajtu potvrđeno je da će Vujošević nastaviti da radi kao trener koordinator mlažih selekcija i seniorskog tima.

''Iskren da budem, došao sam sa rezervom. Nisam znao kakav je klub i kako ću se osećati u Rumuniji. Tokom sezone sam shvatio da nemam zašto da brinem.

Kluž je vrlo dobro organizovan, sa stabilnim finansijama i navijačima posvećenim košarci. Međutim, klub sada ima šansu da ide napred na svim nivoima. Zbog toga sam uvideo da moja misija nije gotova. Podrazumeva se da sam prihvatio produžetak ugovora'', dodao je Vujošević.

Posebno je naglasio i da u Klužu ima sve neophodne uslove i za svoje lečenje, što je bio i dodatni razlog da se duže zadrži u ovom rumunskom klubu.

''Ovde imam sve što mi treba, posebno medicinski. Mogu da živim savršeno u Klužu i kompletiram svoju misiju pa ne mogu da dočekam početak nove sezone'', zaključio je Vujošević.
-
baner 4
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Limenka
Wednesday, 24.06.2020
23:15

Srecno Dule! Da je bilo srece da radi sa mladjim kategorijama u Partizanu. Kada je ekipu sa Djekicem i ostalima doveo do F4, sta reci

avatar
barbaroga
Wednesday, 24.06.2020
21:39

Di se takmice ovi, u kupu LJiljane Ronketi?