Zvezda bira pojačanja - OVA dvojica, plus još pet-šest! A Dejo Radonjić?

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.05.2020.
22:01
Izvor: Sportske.net, b92

Vreme je da se polako razmišlja o novoj sezoni...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Do kraja ovog meseca ćemo znati da li će se nastavljati prekinuta sezona, kako u Evroligi, tako i u ABA ligi, ali kako god da bude odlučeno, nema sumnje da će većina klubova vrlo brzo početi sa formiranjem tima za narednu sezonu.

Neki od njih su već počeli, poput Mornara, pa i Partizana, koji su realizovali nekoliko potpisa, uglavnom produženja ugovora sa igračima iz aktuelnog sastava.

A kada je Crvena zvezda u pitanju, juče se pojavila vest da je Zvezda zainteresovana da vrati Jaku Blažiča, što je danas prokomentarisao i predsednik crveno-belih Nebojša Čović tokom gostovanja u emisiji ''Fokus'' na B92.

Ali, s tim u vezi on je otkrio još par značanih informacija.

''Mi merimo. I Jaka nam je interesantan i Marko Simonović nam je interesantan, i još jedno pet-šest igrača, ali ne možemo da funkcionišemo neozbiljno.

Nije to pijaca, pa da trgujemo. Nabacuje vam portal iz Turske ovo, portal iz Italije ono, ali mi ne funkcionišemo na taj način.

I Jaka i Marko su naši ljudi koji su bili sa nama i vrlo je interesantno da opet dođu, ali moram da kažem da je Evroliga dala sugestiju da se zastane sa potpisivanjem novih ugovora jer se izgleda spremaju još neke mere i mi nećemo da radimo ništa ispod žita. Ali da, interesantni su za nas'', potvrdio je Čović.
-
Bundesliga

Istovremeno, još uvek traju spekulacije da bi i trofejni trener Dejan Radonjić mogao da se na leto vrati u Zvezdu, ali deluje da je Čović po tom pitanju skeptičan.

''Video sam tu kampanju. I neki put nije dobro kada imate kampanju i namećete se na taj način. Što možda nije vezano za Dejana, ali... Niko u Zvezdi nije osvojio ništa sam. Svi smo to uradili zajedno. Ne može - uspesi su vaši, a svi ostali su napravili neuspehe.

Dobro se sećam, naša publika je dosta zahtevna i kada smo izgubili od Cibone na F4 u Areni, ja sam proveo noći i noći da mi ne smene trenera. Jedno je biti zaljubljen, ali mi moramo da funkcionišemo kao ozbiljan klub.

Drugo, neki od tih trenera koji se pominju i koji imaju takve odnose, imali su ponudu u novembru da dođu u Zvezdu'', podsetio je Čović, a u prilogu je njegov komentar na temu (ne)mogućnosti nastavka sezone.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke