Zvezda briljirala u Topolici!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.02.2019.
20:40
Izvor: Sportske.net

Slavlje Zvezde u Baru bez nekih problema.

ABA liga/Mornar/MEDIA Pro
ABA liga/Mornar/MEDIA Pro

Povezane vesti

Novo slavlje Crvene zvezde, večeras su u Topolici u Baru slavili sa 57:90 protiv Mornara koji nije bio na visini zadatka.

Fantastično je Crvena zvezda počela meč, otvorila je duel serijom 14:0, odnosno 17:2, Kešelj, Beron, Odžo, Regland, Simanić i Dobrić su doneli ogromnu prednost gostima.

Domaći su se koliko-toliko konsolidovali, Voler i Najt su smanjili na -11.

Trojkom Dobrića i dvojkom Davidovca došlo je do +17 za Zvezdu, izgledalo je kao da ekipa Milana Tomića neće danas imati problema.

Dobrić koji je bio veoma raspoložen večeras, postigao je novu trojku za +20, a prednost je dodatno porasla do kraja poluvremena.

Nastavila je Zvezda u istom ritmu, prednost je rasla iz minuta u minut, Odžo i Beron su doneli 30 razlike, pridružio se Simanić, potom Kešelj i Davidovac za ogromnih +40!

Domaći su uspeli nekako da smanje tu razliku, Zvezda je samo "odradila" poslednju deonicu, pobeda niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje.

Kod domaćih Mićović 15 poena, Vranješ 11, dok je kod Crvene zvezde najbolji bio Beron sa 14 poena, Dobrić je dodao 13, Ristić 11, a Odžo 10.



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
miki2
Saturday, 09.02.2019
21:43

Ova utakmica je pokazala da je Zvezda duplo jača bez Čovića i da joj treba drugi pleja. Prvi put u nekoliko zadjnih meseci da su odigrali dobru odbranu bez ijednog lakog poena protivnika.