Zvezda - Gavrilović se brinuo, pao mu je kamen sa srca...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.10.2019.
21:29
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Sad ima dosta razloga za zadovoljstvo.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Posle poraza od Barselone u svom debiju na mestu prvog trenera Crvene zvezde, Andrija Gavrilović je večeras sa svojim timom uspeo da zabeleži pobedu u četvrtom kolu ABA lige protiv Mega Bemaksa.

Crveno-beli su u Železniku slavili sa 88:70, a posle meča Gavrilović nije krio zadovoljstvo, priznajući da se pomalo i plašio kako će izgledati ovaj meč.

"Svi znamo da je večeras bilo najvažnije pobediti, pre svega da bismo izbegli dalji pritisak i eventualne teškoće. Bilo je vidno da je ulog bio, ne mogu da kažem veliki, rano je za takvu ocenu, ali bilo je vidno da je ulog postojao.

Bili smo pomalo stegnuti u prvoj polovini, a kada smo posle poluvremena ispravili neke stvari, a pre svega agresivnost i ispoštovali dogovor da na prvom mestu bude odbrana. To govori i 30 primljenih poena u drugom poluvremenu.

Da smo ispoštovali zagrađivanje, govori samo njihova četiri ofanzivna skoka, a zna se da su oni ekipa koji mnogo računaju na elemente energije. Veoma ih poštujem zbog toga, moram da priznam da sam se brinuo da li ćemo moći da zaustavimo njihovu energiju i vrlo sam zadovoljan što smo to i uradili", istakaoje Gavrilović.

Njegov kolega sa klupe Mega Bemaksa Dejan Milojević kaže da nije previše nezadovoljan, bez obzira na ubedljiv poraz.

"Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi iako bi ovaj rezultat od 18 razlike mogao da govori da sam nezadovoljan utakmicom, nisam. Odigrali smo jedno dobro poluvreme, u četvrtoj deonici smo spustili na 10 i imali napad, ali nismo iskoristili.

Crvena zvezda je to iskoristila, kaznila nas iz kontre i ponovo se odvojila. Mislim da smo pokazali bolju igru, mnogo bolju u odnosu na prva dva kola. Dižemo se i to je važno", optimista je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke