Zvezda izdala saopštenje: ''Jović, Dženkins, Kuzmić… ko je sledeći?''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.06.2017.
21:54
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda mts oglasila se zvaničnim saopštenjem u vezi sa statusom pojedinih igrača, o kojima su mediji pisali prethodnih dana.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Naime, u Zvezdi više ne žele da ćutke prelaze preko brojnih medijskih spekulacija, u kojima se najavljuju odlasci najboljih igrača iz prošle sezone.

Ono što je najvažnije, crveno-beli podsećaju i naglašavaju da je nedavno obavljen razgovor sa igračima i da je sa njima POSTIGNUT DOGOVOR.

U nastavku teksta, prenosimo u celini saopštenje KK Crvena zvezda mts tim povodom.

''KK Crvena zvezda mts pažljivo prati sve aktivnosti na tržištu igrača posle završetka jedne od najboljih sezona u istoriji kluba. Međutim, dužni smo da istovremeno obavestimo javnost da sve 'proverene informacije, saznanja ili pozivanja na proverene inostrane izvore' vezane za igrače KK Crvena zvezda mts i njihove eventualne transfere u neke druge klubove, nemaju apsolutno nikakve veze sa istinom.

Klub je bio primoran da se oglasi na ovaj način nakon brojnih 'vesti' (neistina) koje su se pojavile prethodnih dana: Jović, Dženkins, Kuzmić… ko je sledeći?

Apsolutno smo svesni da nakon još jedne sjajne sezone, postoji veliko interesovanje za igrače KK Crvena zvezda mts, i to interesovanje nekog od zainteresovanih klubova, nikome ne možemo da zabranimo. Ono što možemo, je sprečavanje širenja glasina i neistina, jer sva trojica igrača koji su prethodnih dana 'preseljeni' u neki od stranih klubova, ili 'navodno' pregovaraju sa njima – imaju važeće ugovore sa KK Crvena zvezda mts i propisano obeštećenje!

Klub podseća da je rukovodstvo  kraju sezone obavilo razgovore sa svim igračima koji su pod ugovorom, i postiglo dogovor.

Zato, još jednom ponavljamo, o svim aktivnostima u prelaznom roku koja su vezana za KK Crvena zvezda mts, javnost će biti obaveštavana isključivo preko zvaničnog sajta kluba.

KK Crvena zvezda mts'',
navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Monday, 26.06.2017
08:41

Partizan je morao svake sezone da prodaje najbolje igrace da bi obezbedio budzet za narednu sezonu,a ovi se hvale kako su i pre pocetka nove produzili ugovore sa igracima kojo su tu vec vise godina?!nPartizan je godinama prolazio u top 16,top 8 nekoliko puta na F4,a ovi sa jednim TOP 9 imaju para odakle?!Dovode igrace iz Paoa,Olimpije,Makabija,Niznjeg,Lokomotiva Kubanj,Unikahe..nU Partizanu su stranci dolazili za 200 000 ,odigrali sezonu i vise se nisu vracali jer su im drugi nudili vece ugovore,a ovi otimaju vilijamsa Lokomotivi,vracaju Dzenkinsa,daju Braunu 500 000 iz turske samo da ne bi presao u Partizan,Rakicevica oteli Partizanu (utakmica protiv cska-nosi torbe iz autobusa,a jovic ispred njega slusalice i ide prazan?!)nMediji prenose zainteresovanost za pojedine igrace,a oni se ponasaju kao da vlada diktatura?!

avatar
Kilavi Milojko
Monday, 26.06.2017
11:35

Игоре, Игоре..... Како си прецизно информисан, мора да је извор информација неки клиначки гробарски фанзин.... Да не дужим пуно са уводом: ЦЗВ је у односу на Партизан пуно успешнија у своје прве 3-4 године доминације. Кад прође још 10, судићемо ко је био успешнији укупно, до сад смо више него убедљиви него ККП у својих првих пар година. У Партизану је Милојевић добијао 350К, и није био најскупљи играч. Плус, време од пре 10 година, и плате тад и сад су као небо и земља. Звезда је направила систем, искористила свој временски тренутак да је конкуренција слаба и у проблемима и суверено доминира. Колико дуго, зависиће углавном од противника, кад ће они успети да преболе транзициони период и да се на здравим основама реактивирају, а не само да кукају. За једно 10 година се чујемо да анализирамо поново.... ;)

avatar
Pic.usti zamugljao!
Monday, 26.06.2017
13:15

Kako moze jedno top 9 da bude vece od nekoliko top 16,top 8,4× F4...Zamisli Eilijams ima dobru sezonu u Lokomotivi i narednu predje u Zvezdu koja je igrala prvu sezonu!Iz Rusije u Srbiju?!Zasto?!

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 26.06.2017
11:43

Nama su odlazili uvek najbolji, mocni trio Cirbes-Miler-Kinzi pred proslu sezonu itd....vracamo igrace koji su imali tragicno lose sezone, i to opet zavisi i od njih samih da li ce doci do dogovora, jer ne nudimo mnogo....ovog leta se moze desiti da neka okosnica tima ostane sto se tice bitnijih lica, jer su ista bila sastavljena pretezno od nasih igraca, a ne stranaca.....Vi ste imali sezone i kada ste zadrzavali svoje najbolje igrace, na pamet mi instant pada sezona 2013-ta, kada ste zadrzali iz prosle sezone Lovernja, Westermana i Bertansa. Pored njih ostade citav tim tada, centarska linija Milutinov-Musli-Gagic, kao i odlicni Milosavljevic, uz jos neke talente poput Bogdana itd....tako da niste uopste bili tako skromni i nejaki, samo sto slabo pamtite.....Nakon f4 sezone kkp nije nista uradio u EL, sta vise samo se brukao, a takodje i par sezona pre najveceg uspeha se tavorilo na dnu tabele prve regularne faze, cesto skor 2-12 je bio realnost.....Mi smo pretprosle sezone igrali cetvrtfinale EL, ali nismo zaradli toliko kao od ove nove modifikovane EL, koja je visestruko finansijski isplativija. Teska laz, poprilicno, je da iole dobri stranci su negde nekome dolazili ovde, dakle u regionu, za svega ili manje od 200k, to nije bilo niti u Olimpiji, niti Ciboni, a svakako i zasigurno ni u kkp....pogotovo se zna da su po pola miliona komotno bili placeni stranci koji su po 6-7 sezona igrali u NBA i onda dolazili na tlu Evrope odmah u kkp, konkretno govorim o igracima kao sto su Ejsi Lo i Milton Palasio, gde se i aviona vidi da nisu bili jeftini igraci, ma koliko god propaganda pokusavala to da sakrije.....Mi radimo jako inteligentno, ugovore skapali sa igracima, da bi pokrili njihove usluge u nasem dresu od transfer zarade, a i pored toga nam ostane nesto ako je transfer iole solidan. Nasi igraci ne tviterisu o casovima ljubavi, a zaim ubrzo da tuze klub ili da pobegnu od istog preranim raskidom ugovora, na stetu kluba....imate i u strucnom stabu one koji su tuzili klub uprkos svemu.... kod nas je cista suprotnost, i svi igraci su veliki Zvezdasi koji savrseno razumeju situaciju, i izlaze u susret klubu, borili se za isti u tesim uslovima. Ucili smo na brojnim greskama nekog kluba koji sada snosi posledice loseg funkionisanja i poslovanja, nesto sto se kod nas nece dogoditi. Tako da ne brinite za nas, dok od medija samo trazimo da se ne ponasaju kao tabloidi, jer dominatni sampion zemlje je ovo ipak i zasluzuje postovanje.

avatar
Shekymax
Sunday, 25.06.2017
22:48

Koja je svrha ovog, ničim izazvanog, saopštenja? Ili su sada poceli da budu krivi čak i strani novinari? Ko zna, možda će Vam uskoro smetati i mnogi građani Evrope kojima Vaše crveno-bele boje nisu pri srcu?

avatar
MikiTheLegend
Monday, 26.06.2017
12:19

Svrha je da se smiri javnost, da se ne unosi pesimizam medju navijace i da se ne donosi losa atmosfera u klub. Nema potrebe za tabloidizaciom i senzacionalistikim pristupom... U poslednjh par nedelja su vise puta bili naslovi o nekakvim osipanjima i raspadima ekipe sto sigurno nikom nista dobro ne donosi narocitao ako te informacije, kao u ovom slucaju, nisu istinite...

avatar
Budimo.ljudi
Sunday, 25.06.2017
22:23

Pa novine prenose vesti u smislu ko je za koga zainteresovan, niko i nije objavio da je neki igrač iz Zvezde prešao negde. To znači da kada se objavi da ste vi zainteresovani za nekoga, onda taj klub treba da izda saopštenje, šta?

avatar
Me1919
Sunday, 25.06.2017
21:58

Ovi poceli da izdaju saopstenje i kada ih niko ne dira :) Katastrofa :)

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 25.06.2017
23:49

vama ovaj sto izdaje saopstenja otisao u Buducnost,sa Dzikicem :)

avatar
Pic.usti zamugljao!
Monday, 26.06.2017
13:34
avatar
R E V O L T
Monday, 26.06.2017
07:58

Odavno oni to rade.