"Zvezda nije za 'vađenje', ali..."

Autor: Beta Beta
nedelja 12.01.2020.
15:27
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da očekuje borbenu igru svoje ekipe u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde u ABA ligi.

BETAPHOTO/ABA LIGA/MEGA BEMAKS/IVICA VESELINOV
BETAPHOTO/ABA LIGA/MEGA BEMAKS/IVICA VESELINOV

Povezane vesti

"Meč protiv Crvene zvezde nije onaj u kome možemo realno da očekujemo da se 'vadimo', ali je veoma značajno da se borimo od početka do kraja i da ne dozvolimo velike padove u igri koje bi Zvezda sigurno umela da kazni. Uz agresivnu odbranu i dobru energiju na parketu, pokušaćemo da uvedemo meč u neizvesnu završnicu, a ako nam se ukaže prilika i za nešto više, nadam se da ćemo uspeti da je iskoristimo", rekao je Milojević za sajt Mege.

Košarkaši Mege u ponedeljak od 17 časova u Hali sportova "Ranko Žeravica" igraju protiv Crvene zvezde, utakmicu 15. kola ABA lige.

Ulaznice za utakmicu su besplatne, a njihovo preuzimanje za gornji nivo tribina će biti organizovano na biletarnici Hale sportova na dan utakmice od 15 časova do početka meča.

"Dočekujemo Crvenu zvezdu koji je aktuelni šampion ABA lige. Imaju izuzetno jaku i iskusnu ekipu i zbog nekih ranijih neočekivanih poraza u ABA ligi sigurno je da će maksimalno koncentrisani dočekati meč sa nama. Mi smo posebno u poslednja tri kola značajno podigli igru, ali smo doživeli i neke nesrećne poraze koje moramo da ostavimo iza sebe. Verujem da će publika u hali imati priliku da uživa u dobrom i kvalitetnom meču", naveo je Milojević.

Kapiten Mege Edin Atić ocenio je da njegova ekipa igra sve bolje.

"Igramo protiv jednog od najtežih protivnika u ligi. Zvezda je jako kvalitetna i na svakoj poziciji ima po minimum dva odlična igrača. Mi smo se podigli kao ekipa, igramo sve bolje, posebno u poslednje tri utakmice. Sigurno je da je Crvena zvezda veliki favorit, ali daćemo sve od sebe da napravimo iznenađenje. Biće teško, ali je sigurno da nam neće nedostajati borbe i želje na parketu", rekao je Atić.

Posle 14 kola Mega ima tri pobede i 11 poraza, dok Zvezda ima osam pobeda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke