Zvezda počinje pripreme, Odžo upoznao Cirbesa, a onda su jedan drugom imali šta da kažu

Autor: Darko Mitrović
petak 10.08.2018.
14:51
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Oni će biti velika Zvezdina snaga pod košem u narednoj sezoni.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Poseban akcenat tokom aktuelne letnje pauze u Crvenoj zvezdi su stavili na jačanje centarske linije tima i utisak je da su napravili odličan posao.

Na toj poziciji Zvezdu su pojačali Majkl Odžo, Maik Cirbes, Dušan Ristić, a prva dvojica su se danas upoznala u ordinaciji ’’Vita Maxima’’ na medicinskim testovima uoči starta priprema za novu sezonu, koji je zakazan za ponedeljak.

U razgovoru za klupski sajt, snažni Majkl Odžo je najpre napravio osvrt na prošlu sezonu u kojoj je nosio dres FMP-a.

''Po završetku prethodne sezone saznao sam da postoji mogućnost da dođem u Crvenu zvezdu. Čekao sam, bio veoma nestrpljiv da se ozvaniči i to se dogodilo. Veoma sam srećan i uzbuđen zbog toga.

Imao sam odličnu sezonu sa FMP-om. Nije se završilo kako smo želeli, hteli smo da postanemo šampioni Srbije. Ipak, veoma sam ponosan na svoj tim i na sve što smo uradili u prošloj sezoni. To je bio  veliki korak u mojoj karijeri. Imali smo mlad tim koji je napredovao na svakom treningu i na svakoj utakmici'', rekao je Majkl Odžo, a prenosi klupski sajt Crvene zvezde mts.

Veruje da će Zvezda u narednoj sezoni imati sjajan tim i svestan je zahteva koji će pred ekipu Milana Tomića biti postavljeni.

''Uzbuđen sam, biće to neverovatno iskustvo. Slede nam pripreme, a naš stručni štab će vredno raditi da dosegnemo nivo koji je potreban da se uspešno takmičimo.

Koliko mogu da vidim menadžment i stručni štab formiraju odličan tim, imaćemo iskusne igrače, ali i mlade talentovane pojedince. Kombinacija iskustva i mladosti će nam pomoći, bar ja tako vidim, da svakim danom rastemo kao ekipa.

Moj lični cilj u narednoj sezoni je da pre svega ostanem zdrav i da se što bolje pripremim za izazove koji su pred nama. Uskoro počinjemo sa pripremama i treba nam dati vremena. Svakako primarni cilj je da učinim sve što će moj tim staviti u položaj da pobeđuje.

Znam da su u Crvenoj zvezdi uvek najveći ciljevi i da su trofeji merilo uspeha. Predstoje nam veliki izazovi u tri takmičenja'', zaključio je Odžo.

Njegov susret sa Maikom Cirbesom bio je posebno zanimljiv, jer odmah posle upoznavanja, krenula su i prijateljska ''prepucavanja'' novih saigrača.

''Da, na istoj smo poziciji. Ako na treningu pokuša da me ugura pod obruč, fauliraću ga. Ako pokuša da uhvati loptu preko mene, fauliraću ga.

Ako pokuša da zakuca preko mene, fauliraću ga. Već sam napravio plan’’, rekao je Odžo uz karakterističan osmeh,

Baš u tom trenutku je preglede završavao i Maik Cirbes koji mu nije ostao dužan.

’’Kada budem zakucao preko tebe, već će biti kasno da me fauliraš’’, uzvratio je Cirbes, posle čega su u ozbiljnijem tonu nastavili svoj razgovor bez prisustva novinara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke