Zvezda pred Cedevitu: ''Biće malo neobično...''

Autor: Darko Mitrović
subota 17.04.2021.
19:04
Izvor: Beta

U Beogradu je pre par dana bilo dramatično, Zvezda je na kraju slavila minimalnom razlikom. Na redu je novi susret.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas, pred utakmicu protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi, da je potrebno da njegova ekipa odigra vrlo dobar meč u oba pravca.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica u kratkom vremenskom periodu, sa istim i vrlo kvalitetnim protivnikom... Ekipa Cedevita Olimpije je odličan tim, koji je svoj kvalitet potvrdio još jednom utakmicom u Beogradu", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Zvezda je u sredu pobedila Cedevita Olimpiju u Beogradu sa 82:81, u odloženom meču 11. kola ABA lige, a već sutra ponovo igra sa istim rivalom, ovog puta u Ljubljani utakmicu odloženog 24. kola.

"Moraćemo da odigramo vrlo dobar meč u oba pravca i da se potrudimo da dobri vremenski intervali koje smo imali i prikazali u utakmici u sredu u Beogradu budu ovoga puta duži", rekao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac naveo je da je Cedevita Olimpija ekipa "odličnih šutera koja puno trči i ima veliki timski kvalitet".

"Biće pomalo neobično odigrati sa istim rivalom dve utakmice u četiri dana u istom takmičenju i to u ligaškom delu, ali cilj ostaje isti kao i pred prvi meč - da odigramo čvrstu, dobru utakmicu u završnici ligaškog dela takmičenja protiv ekipe koja se kao i mi bori za plej-of", rekao je on.

Odmah nakon meča u "Stožicama", ekipa Zvezde se seli se u Novo Mesto gde će u utorak odigrati zaostalu utakmicu protiv ekipe Krke u dvorani "Leon Štukelj".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke