Zvezda uzvraća udarac: ''Mileru, KAŽNJEN SI!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.09.2016.
17:17
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Nije se dugo čekalo na zvaničnu reakciju iz Crvene zvezde mts posle najnovijih istupa doskorašnjeg košarkaša ovog kluba Kvinsija Milera.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Veliku prašinu u javnosti danas je izazvao Kvinsi Miler, bivši košarkaš šampionskog tima Crvene zvezde, koji se letos preselio u redove Makabija iz Tel Aviva, zajedno sa Maikom Cirbesom.

On je na Tviteru polemisao sa navijačima Crvene zvezde, tvrdeći pritom da mu je Zvezda ostala dužna 65.000 dolara.

Opširnije o njegovim tvrdnjama čitajte OVDE, a ubrzo zatim usledila je i reakcija iz Zvezde.

Na zvaničnim klupskom sajtu se oglasio direktor KK Crvena zvezda mts Davor Ristović, koji je podsetio Amerikanca da je tokom svog boravka u redovima srpskog šampiona činio i određene disciplinske prekršaje zbog kojih su mu izrečene i odgovarajuće kazne.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su prema bivšem igraču našeg kluba Kvinsiju Mileru, postojale određene obaveze, i po tom pitanju, klub je bio u stalnom kontaktu sa njegovim agentom.

Shodno pravilniku KK Crvena zvezda mts, sa kojim su upoznati svi igrači pre potpisivanja ugovora, postoje bonusi za ostvarene uspehe, ali i sankcije i kazne, za nepridržavanje odredaba istog pravilnika.

KK Crvena zvezda mts je isuviše veliki klub da bi putem medija na bilo koji način komunicirao sa svojim bivšim igračem, koji je po više stavki disciplinskog pravilnika kažnjen za grubo nepridržavanje ugovora, o čemu je takođe uredno obavešten njegov menadžer, i o čemu klub poseduje vrlo obimnu dokumentaciju"
, poručio je Ristović u saopštenju i naglasio da se ovim povodom više neće oglašavati.

Na kraju, Zvezda je na klupskom sajtu na sledeći način poželela uspešan oporavak Mileru, posle nedavne povrede koju je doživeo:

''Sadašnjem igraču Makabija iz Tel Aviva, sa kojim je važeći višegodišnji ugovor potpisao 13.marta 2016.godine u Beogradu nakon utakmice sa Panatinaikosom, želimo brz oporavak i uspešan povratak na teren'', poručuju iz Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don.Mile
Tuesday, 27.09.2016
20:55

zalosno je sto se tako odnose prema igracu koji je bio odlican

avatar
zg partizan igokea
Tuesday, 27.09.2016
23:01

Zasto mi je to poznato. Hm....

avatar
RadovanRD
Wednesday, 28.09.2016
10:01

Decko je potpisao novi ugovor dok je jos bio u Zvezdi, zbog toga je kaznjen.. To sto je uradio je legitimno, pa verovatno i legalno.. Ali nista vise legitimno i legalno kao kaznjavanje igraca.. Ja da sam na mestu Covica ne bih mu dozvolio da igra jer je potpisao ugovor sa drugim klubom, iako je bio jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 27.09.2016
20:51

Odmah doktor saopštenja piše :D dakle.. u fudbalu igrač može ŠEST MESECI pre isteka ugovora da pregovra sa drugim klubovima SASVIM LEGITIMNO, može i da potpiše, naravno, da će od trenutka isteka ugovora zaigrati za taj drugi klub. Zašto bi u košarci bilo drugačije?

avatar
MikiTheLegend
Wednesday, 28.09.2016
11:05

Mislim da je vise puta prekrsio klupsku disciplinu, a sto se toga tice mislim da je u kosarci drugacije nego u fudbalu...

avatar
MikiTheLegend
Wednesday, 28.09.2016
18:59

Naravno da nema ali nisam siguran ni da je to slucaj, meni ovde dosta toga nije jasno, od toga za sta je on kaznjen, da li zbog potpisivanja ugovora sa Makabijem ili zbog drugih stvari, kao ni to da li je njemu Zvezda duzna ili mu je na osnovu penala isplatila manje novca, ili je oddbila da mu isplati bonuse...

avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 28.09.2016
16:22

Slažem se, i ja mislim da je više puta prekršio klupsku disciplinu ali evo, i sam reci brate, ima li smisla kažnjavati nekoga retroaktivno?

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 27.09.2016
20:41

Da li neko sumnja da bi mu bile isplaćene plate a da mu pre toga ne naplate kazne?Da li su mu rekli istog momenta kažnjen si za to i to ,toliko i toliko?Nisu imali petlju ali to je klasičan kokošarski način-kad ode onda su hrabri.Sad još da objasne kako su Dženkinsu ostali dužni 200 000 na posluju transparentno i imaju budžete od 5 -7 miliona evra.Koliko je taj ugovor ako su mu ostali dužni 200 000 evra?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 27.09.2016
21:37

Mozda su i to bili neki bonusi, ali su mu dali da nosi sajkacu pa su prebili:-D

avatar
Тимотије Данканић
Tuesday, 27.09.2016
17:21

Da mi je znati sta je prekrsio, osim one tuce u nocnom klubu ? Ili na ovaj nacin smecarski peremo ruke ?

avatar
Djordje Mutavdzic
Tuesday, 27.09.2016
17:49

Razmisli malo,procitaj .... 13. Marta je vec potpisao i tajno pregovarao sa Makabijem . Udri ga po DJANI :D
Dzabe place,nikada nece te pare dobiti ;)

avatar
Тимотије Данканић
Tuesday, 27.09.2016
23:10

Vidis u pravu si skroz, nisam stvari sagledao na pravi nacin... Hvala druze... Nema Bosmanovog pravila u kosarci haha... Kad tako sagledas stvari u pravu smo i ne moze nam nista... Odradi s nama ugovor pa potpisuj s kim hoces kad ti istekne ugovor a ne dok isti traje... Pregovaraj ko ti brani ali ne potpisuj kao hinja ispod zita... Pitanje je da li je i Cirbes potpisao s njima dok je imao vazeci ugovor s nama... Jevreji su objavljivali da su obojicu u isto vrijeme potpisali ako se ne varam...

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 27.09.2016
20:42

Jel piše u ugovoru da to ne sme?Jel negde piše da ne sme da pregovara?A šta ako je pregovarao njegov agent?

avatar
Johny_Quid
Tuesday, 27.09.2016
17:58

Druze nije izlazio iz Betona mnogo pita vece pred utakmicu .. Sa Nasticem ( ono drvo visoko ako se ne varam )