Zvezdaši, šta kažete na izjavu Kalina Lukasa?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.03.2020.
08:53
Izvor: Sportske.net

Novi košarkaš crveno-belih smatra da ima novu, drugačiju ulogu nešto što je imao u drugim timovima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Pojačanje Crvene zvezde ove sezone i to poslednje u nizu jeste plejmejker Kalin Lukas.

Ovaj momak je doveden sa posebnim zadatkom, iako nije igrao čitave sezone. Da li je njegovo dovođenje usledilo prekasno ili će ovaj momak pokazati šta zna, vreme će nam pojasniti.

On je nakon poslednjeg meča sa Makabijem u kom je imao 2 poena i 4 asistencije, kao i nekoliko sjajnih dodavanja koji nisu urodili plodom, rekao da mu je posao drugačiji nego do sada.

"Moj posao je da razigravam. Ja sam plejmejker koji uključuje u igru ostale igrače. Ako pogledate moje hajlajte, možete videti da sam pretežno poenter, ali ovde već imamo nekoliko skorera, pa je moj posao trenutno da upravljam timom i da organizujem napade. Sve što trener želi i zahteva od mene", rekao je novi košarkaš Crvene zvezde.

"Bilo mi je potrebno nekoliko utakmica da se prilagodim. Nisam znao šta se dešava u timu, ko šutira, ko ne šutira, ko igra sa loptom, ko igra bez."

"Osećam se dobro. Nisam igrao od prošle sezone, ali sam svaki dan trenirao, vežbao, igrao trening utakmice, zato se fizički osećam odlično", rekao je Lukas za "Espreso.rs".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke