Zvezdaši u Lolinom stilu: "Sad neka igraju EL ako ih nije sramota" (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.12.2018.
21:13
Izvor: Sportske.net

Na osnovu reakcija na društvenim mrežama, reklo bi se da je večerašnji trijumf navijačima Crvene zvezde doneo najveću radost u drugoj polovini godini ne izmaku.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije stavio je tačku na 2018. godinu pobedom nad ekipom Budućnosti u okviru derbi susreta 13. kola ABA lige.

Zvezda je pre večerašnje utakmice imala seriju 12-0 i teško da bi joj poraz napravio veće probleme, ali se ekipa Milana Tomića potrudila da i drugi put u sezoni dobije aktuelnog prvaka ABA lige i učesnika Evrolige.

Katastrofalno odigrana treća četvrtina napravila je problem domaćima. Zvezda je morala da juri zaostatak od osam poena i na kraju je uspela da se podigne i "okrene" protivnika za trinaestu pobedu na isto toliko utakmica.

Najveći teret na večerašnjoj utakmici u pobedničkom sastavu poneo je iskusni Stratos Perperoglu i zbog toga ne čudi što najviše pohvala navijača ide na njegov račun.

Tu su i citati u maniru Duška Vujoševića i Milana Lole Smiljanića, a oni koji prate dešavanja na sportskoj sceni u poslednjih desetak godina prepoznaće ih među priloženim komentarima sa Tvitera.

Crveno-beli završavaju takmičenje u 2018. godini sa skorom 19-4 računajući utakmice odigrane u ABA ligi i Evrokupu u tekućoj sezoni. Naredni meč Crvena zvezda mt:s igra već u sredu protiv Limoža na startu Top 16 faze Evrokupa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 31.12.2018
09:08

I Miroslava Nikolica.

avatar
IM
Sunday, 30.12.2018
22:35

Sta se ovo dize na slici,hahahahah,pa ovi nisu ni fajnl for Evrolige igrali.

avatar
Silent
Monday, 31.12.2018
01:41

Igrali ste vi kad je drzava odvajala poslednji dinar za partizan a narod nije imao hleba da jede i opet to ssd isto rade