Zvezdina istorijska STOTKA!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.04.2019.
23:03
Izvor: Sportske.net

Neverovatan Zvezdin učinak u tri utakmice finala plej-ofa u ''Pioniru''!

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras uspela da ostvari najvažniji cilj ove sezone, osvojila je titulu u ABA ligi, koja je ujedno i ulaznica za povratak u Evroligu.

Ali, način na koji su to crveno-beli uradili dugo će se pamtiti i prepričavati.

Podgoričani će akcenat staviti na dešavanja na tribinama i incidente zbog kojih je večerašnja majstorica kasnila čitav sat, ali ako gledamo samo košarkaška dešavanja na terenu ''Pionira'', Zvezda je tu bila dominantnija nego što je iko mogao da očekuje.

Sve tri utakmice finalne serije, koje su odigrane u ''Pioniru'' Zvezda je ubedljivo dobila, iz utakmice u utakmicu sve ubedljivije.

U prvom meču Zvezda je trijumfovala sa 91:72, drugi je dobila sa 107:69, a posle dva poraza u ''Morači'', crveno-beli su večeras slavili sa 97:54.

Ako saberemo rezultate iz ove tri utakmice odigrane pred Zvezdinim navijačima, dolazimo do zanimljive brojke - tim Milana Tomića je u tim  mečevima bio bolji za tačno 100 poena razlike od Budućnosti (19+38+43)!

Ova večerašnja je ujedno i najubedljivija pobeda Zvezde protiv Budućnosti u istoriji!
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
liverpoolfc
Tuesday, 23.04.2019
10:07

Sramota u kojim uslovima je igrana utakmica. Svi koji vole košarku se stide ovakve atmosfere koja je pratila čitavu seriju. Nije ovo više sport već nasilje, lopovluk i kriminal

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 23.04.2019
13:06

Stvarno?i vas smo po isprasili ovde,ali vi da pricate posle prve utaknice u pg gde ulaze na teren pljuju covica,topica,sutiraju ka njima upaljace,gadjanje srafovima,vi da komentarisete nesto,zato se i vratilo ovako

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 23.04.2019
04:11

Kakvo ponizenje protivnika.

avatar
MALI PLAVI
Monday, 22.04.2019
23:09

Bilo bi shvatljivo da se oni bore za opstanak, a mi za titulu, pa da onda dođe najubedljivija pobeda u istoriji, ali u finalu plej ofa, to mi samo govori kako je budućnost došla dotle dokle je došla. I ove i prošle godine.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 22.04.2019
23:16

Tu su gde su bili samo zahvaljujuci glupostima Alimpijevica i Lesora, ni zbog cega vise. Nece oni opet videti evroligu 20 godina.