Zvezdine čirlidersice u polufinalu Evrolige!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.01.2015.
17:19
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Plesna grupa ''Red passion'' koja prati košarkaše Crvene zvezde Telekom na evroligaškim mečevima, ostvarila je veliki uspeh u svojoj evroligaškoj konkurenciji.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Naime, kako smo već i objavljivali, Evroliga je pokrenula glasanje za najbolju plesnu grupu, koja će imati tu čast da nastupi tokom fajnal fora elitnog evropskog takmičenja u Madridu, a Zvezdine čirlidersice su na odličnom putu da izbore pobedu u ovom takmičenju.

One su posle prvog kruga glasanja uspele da se plasiraju u polufinale, pošto su osvojile drugo mesto u Grupi B sa 19.37 odsto glasova, što je samo za 0.1 odsto manje od prvoplasiranih čirlidersica atinskog Olimpijakosa.

Protivnice u polufinalnom takmičenju biće im čirlidersice Žalgirisa, koje su pobedila u Grupi A, sa 24.42 odsto glasova.

Polufinalno glasanje odvijaće se od 2. do 9 februara po istom principu kao i u prvoj fazi takmičenja, uz ograničenje da u toku 24 sata možete glasati samo jednom, ali da po isteku tog perioda ponovo možete dati svoj glas.

Čirlidersice koje u ovom svojevrsnom duelu budu dobile više glasova plasiraće se u finale.

Važna informacija je i da svi oni koji budu učestvovali u glasanju i koji registruju svoj profil sa društvenih mreža i šeruju ovo zanimljivo takmičenje na svom profilu, biće u konkurenciji za osvajanje dve karte za utakmice Evroliginog Fajnal fora, ali i 10 autentičnih Evroliginih satova. Jedini uslov za učešće u ovoj nagradnoj igri je da je glasač punoletan.

Zvezdaši, vi ste na potezu, pomozite devojkama iz grupe ''Red passion'' da se plasiraju u finale!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke