Ako ode Bilić, zna se zamena!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.11.2017.
23:37
Izvor: Sportske.net

Slaven Bilić nije daleko od toga da bude smenjen u Vest Hemu.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Fudbaleri Vest Hema su danas ponovo poraženi, Liverpul se prošetao Londonom, bilo je 1:4 za izabranike Jirgena Klopa.

Sada je Slaven Bilić u baš neprijatnoj situaciji, pominje se njegova smena nakon serije loših rezultata u ovoj sezoni.

Ukoliko se desi, zna se i ko je prvi favorit za njegovo mesto.

To je nekadašnji trener Evertona, Mančester junajteda i Sanderlenda, Dejvid Mojes.

Mojes je trenutno bez kluba, očekuje poziv nekog tima iz Premijer lige, a to bi mogao da bude upravo Vest Hem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Sunday, 05.11.2017
01:26

Koliko je pehova imao, to je haos. Stalno neko povrijedjen, Lancini, Kerol, Ajev, Antonio.. sve bitni igraci. Sto se odbrane tice, u istoj je situaciji kao i Klop, ima lose igrace, ali sam je kriv sto nije doveo nikoga. Ne moze Kresvel sam drzati odbranu, Rid dosta losiji nego prije, Fonte i Ogbona katastrofa.. Sve u svemu, Slav sigurno jeste dobar trener i vrlo gotivan lik i volio bi da se izvadi iz go***.

avatar
FanEngleskogfudbala
Sunday, 05.11.2017
00:48

Bilic sa ovakvom odbranom kakvu ima West Hem i naravno sa beskorisnim kapitenom Noblom ne moze bolje,a Mojes bi napravio samo jos veci problem.Bilic je kriv sto nije ozbiljno pojacao odbranu,osim Kresvela i eventualno Winstona Rida oni nemaju kvalitetnog defanzivca,to moraju da promene.Ne verujem da bi Jokanovic niti bilo ko drugi postigao ista vise sa ovom odbranom.Sredina terena i napad im je dobar i tu nije potrebno mnogo promena ali odbrana je uzasna.

avatar
Sunday, 05.11.2017
02:40

Dobar je i Fonte. Mada slazem se da im trebaju jaki, dobri i mladi stoperi.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 05.11.2017
08:10

Dobra analiza ako vec znas da je odbrana uzasna onda postavis defanzivnu igru protiv liverpula a ne igras sa 3 pozadi i sa wing bekovima protiv naj brzih krila lige salah-mane. Juce bekovi se posle napada nisu stigli vratiti u odbranu jer su krila brza od njih i salah je uvjek bio sam ili mane. Ako si trener onda se moras prilagoditi protivniku inace si gotov e tu je Mourinjo ispred svih svaku utakmicu se prilagodzava ne forsira nista na silu nekad igra sa wing bekovima nekad sa 4 pozadi nekad sa 1 a nekad sa 2 napadaca e to je trener...a gledaj bilica zna koliko brzu ekipu ima protiv sebe a tako losu.odbranu i.on doso da se nadtrcaje sa njima i logicno da popije 4 komada jer je igrao njihovu igru u kojoj su oni majstori. 4-3-1-2 tako da je postavio igru i cekao da liverpul pogresi i uraditi kontru a ima igrace za to Cicariti-Ayev i na 10 Lanzini idealno za kontru sva 3 brza igraca bio bi drugaciji rezultat bar bi x izvukli. West Hem ima bolje igrace od Burnlya,Huderfilda itd a losije plasiran od njih znaci do trenera je ne do igraca. Ja nisam strucnjak ali kad sam vidio postavku igre w.hema znao sam da ce im na krilima pucati odbrana i da ce salah i mane setat se kroz odbranu.