Aleksić preporođen - Peti gol na poslednje četiri utakmice!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 07.03.2016.
22:07
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Danijel Aleksić konačno je počeo da radi stvari zbog kojih je svojevremeno okarakterisan kao jedan od najtalentovanijih fudbalera u zemlji.

fcsg.ch
fcsg.ch

Povezane vesti

Bivši fudbaler Vojvodine Danijel Aleksić (24) ušao je u golgetersku formu pošto je večeras postigao peti gol na poslednje četiri utakmice u dresu Sent Galena.

Sent Galen je u odloženom susretu 23. kola švajcarske Superlige savladao Grashopers rezultatom 2:0 (2:0) iako je više od 70 minuta imao igrača manje na terenu.

Srpski internacionalac je četiri minuta pre kraja prvog dela igre postigao drugi gol za Sent Galen, ukupno peti na poslednje četiri utakmice u dresu švajcarskog tima.

Nedokazani talenat srpskog fudbala ušao je u golgetersku seriju pre mesec dana u susretu sa Tunom, a do danas je na četiri utakmice upisao pet pogodaka.

Ne treba podsećati na to da je Danijel Aleksić slovio za jednog od najtalentovanijih igrača u Srbiji ali je preranim odlaskom u inostranstvo napravio pogrešan korak koji ga je skupo koštao.

Izdanak Vošine omladinske škole od prošle godine nastupa za Sent Galen i nadamo se da će u tom švajcarskom klubu uspeti da revitalizuje karijeru i dokaže da nije uzalud bio jedan od najtraženijih igrača domaće lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fair Play
Monday, 07.03.2016
23:29

Stvarno veliki talenat, ima levicu kao Miha. Eto lepih vesti, samo napred. Brzo se menja pravac u karijeri. Ako nastavi s dobrim igrama, zaobidju ga povrede i nastavi s jakim radom moze da dodju i njegovih 5min..

avatar
Arsen(al)
Monday, 07.03.2016
23:28

Dajte golove sa svih tih meceva.

avatar
REVOLT 15:23:57
Tuesday, 08.03.2016
09:08

https://www.youtube.com/watch?v=RfvQPA-eOhg