Anćeloti ima ponudu, a Napoli zamenu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 28.04.2019.
08:36
Izvor: Sportske.net

Trener Napolija demantovao da razmišlja o odlasku, ali ima nepristojnu ponudu. Napolitanci naciljali zamenu...

Matteo Bazzi/ANSA via AP
Matteo Bazzi/ANSA via AP

Povezane vesti

Karlo Anćeloti u ovoj "tranzicionoj" sezoni Napolija nije uspeo da napravi ništa značajno, ispali su iz Lige šampiona, zatim LE, nisu uspeli u kupu, a nijednog trenutka nisu zapretili Juventusu u borbi za titulu.

U odnosu na Sarijevo vreme, ovo je korak unazad. Ali, Anćeloti je pri dolasku tražio strpljenje, dobio ga je, sa nekoliko pojačanja želi da spakuje tim.

Problem je što mnogi veruju da Napoli neće biti nikada dovoljno dobar da se bori za titulu, a iako su mu obećana ulaganja, Anćeloti može da se zadovolji samo mladim, talentovanim igračima.

On ima ponudu iz Katara, italijanski mediji tvrde da bi postao najplaćeniji trener na svetu, a vodio bi sledećeg domaćina Mundijala u naredne tri i po godine.

"Neću otići, nameravam da se borim za trofeje, ali ne mogu da budem garancija za uspeh, niko to ne može da garantuje, mogu samo da dam sve od sebe", rekao je juče Karleto.

Ipak, Napoli je spremio alternativu, ako Anćeloti ipak ode za novcem, probaće da dovedu Hozea Bordalasa čoveka koji je ove godine činio čuda sa Hetafeom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke