Anćeloti u novom klinču sa Perezom, ovo je najjači Real za sezonu 2023/24?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 03.07.2023.
09:30
Izvor: Sportske.net

Italijan ne prihvata rasprodaju.

EPA-EFE/JULIO MUNOZ
EPA-EFE/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Real Madrid startuje pripreme za sezonu 2023/24 sledeće nedelje, a Karlo Anćeloti gotovo da već zna kako će izgledati njegov tim.

Situacija oko Kilijana Mbapea je prilično komplikovana, pa ostaje da Italijan veruje u Hoselua, mada na poziciji napadača može da igra i Rodrigo. Naravno, levi bok je rezervisan za Vinisijusa Žuniora.

Najveća gužva je u veznom redu gde je stigao Džud Belingem, a na kraju niko nije otišao, jer su nove ugovore potpisali Toni Kros, Luka Modrić i Dani Sebaljos. Uz Eduarda Kamavingu i Oreljana Čuamenija, konkurencija je ogromna. Federiko Valverde će gotovo sigurno biti opcija za desni bok, preciznije, kada Rodrigo bude bio napadač. 

Madridski mediji ističu da će Kamavinga biti siguran starter, baš kao i novajlija Džud Belingem, pa se očekuje da se mnogo više rotiraju Kros i Modrić. Čuamenija za sada čeka uloga sa klupe, Sebaljos je odavno tamo i imaće najmanju minutažu od svih. 

Što se tiče odbrane, mediji pišu da Florentino Perez želi da proda Ferlana Mendija, ali da se Karlo Anćeloti ne slaže sa tim. Iako je ostao Naćo, koji može da igra na levom boku, uz povratnika Frana Garsiju, Anćeloti smatra da je greška pustiti Mendija. On ima ponude iz Francuske i Saudijske Arabije i njegova budućnost je neizvesna. U srcu odbrane ostaju u rotaciji Militao, Alaba i Ridiger, a zna se samo da je Brazilac glavni i da će imati najveću minutažu. Alaba i Ridiger će se rotirati na poziciji levog štopera, dok će Naća čekati mala minutaža na štoperu i levom boku.

Desni bok je pokriven, Dani Karvahal ostaje starter, a Lukas Vaskez će biti rezervna opcija. 

To znači da će u većini slučajeva, u ovom trenutku, startna postava u najvažnijim utakmicama izgledati ovako: 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke