Anderleht brojao do sedam, Joveljić nije imao sreće

Autor: Nikola Miloradović
subota 07.03.2020.
22:46
Izvor: Sportske.net

Sve bolji nastupi ekipe iz Brisela.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Anderleht se našao u velikih problemima ove sezone, eksperiment sa Vensanom Kompanijem kao trenerom nije uspeo, pa se stameni štoper posvetio onome što najbolje zna, igranjem.

Ekipu je preuzeo iskusni Frenki Verkoteren, došao je veliki broj novih igrača, među kojima je i bivši fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić.

Mladi srpski napadač je letos pojačao Ajntraht iz Frankfurta, tamo se nije snašao, pa je u januaru stigao u Belgiju, klub iz Brisela će po završetku sezone moći i da otkupi njegov ugovor.

Uspeo je Joveiljić i da probije led, bio je strelac poslednjeg dana minulog meseca na gostovanju protiv Vasland-Beverena, Anderleht je sa Srbinom u prvoj postavi vezao tri pobede u Župiler ligi.

Večeras je ekipa iz Brisela slavila kod kuće protiv Varegema sa čak 7:0, Joveljić se ponovo našao u startnoj postavi, igrao je do 76. minuta, kada ga je zamenio iskusni Naser Čadli.

Nije uspeo da se upiše u listu strelaca, svoj šou su imali Vlap i Doku, Holanđanin je upisao het-trik, Belgijanac Doku je bio strelac dva pogotka.

Čak je i čovek koji je zamenio srpskog napadača uspeo da se upiše u listu strelaca, bivši igrač Totenhema Čadli je bio strelac poslednjeg pogotka na susretu u 86. minutu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 08.03.2020
00:43

7 golova dali, a napadač nijedan. Da je danas igrao u Šapcu "posrećilo" bi mu se.