Anjeliju prekipelo, krivi su svi, sam će odlučiti, Sarijev naslednik biće šok za sve!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 19.07.2020.
11:53
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je predsednik Juventusa besan na saradnike, mnogo toga ima zamera, a mediji tvrde da će Sari i pored titule dobiti otkaz, osim ako ne napravi nešto značajno u Ligi šampiona u šta malo ko veruje. Šta sledi?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Andrea Anjeli dugo već ćuti, svi znaju da je u pitanju nezadovoljstvo, igrama tima, ali i time što je urađeno od leta u Juventusu.

Nije tajna, on je želeo da Alegri ostane, ali Nedved i Paratići su ga ubedili da je Sari rešenje, da će Juventus igrati atraktivnije i imati veću šansu u Ligi šampiona.

Godinu dana posle, Juve je blizu titule, sa nikakvom igrom, pričom o nezadovoljstvu igrača Sarijem, lošem odnosu sa Ronaldom, niko izgleda ne bi zaplakao ako trener bude smenjen.

Ali, kako rekosmo, Anjeli smatra da sportski sektor nosi najveću krivicu, da je neverovatno da sa ovakvim timom Juventus igra očajno, da su nazadovali. Plus, nezadovoljan je time kako je Paratići sproveo prelazni rok posle odlaska Marote. Sportski direktor je kao desna ruka sadašnjeg direktora Intera, imao mnogo uspeha, ali kada je odgovornost bila na njemu, teško da se može pohvaliti da je puno toga pogodio. Rabio i Remzi, iako su dovedeni kao slobodni agenti mnogo koštaju klub zbog plata, koje ne opravdavaju, Danilo takođe nije ništa bolji nego u Sitiju, De Liht je klasa, ali je plaćen 75 miliona, tu nije moglo da bude promašaja. Uz to, Paratići nije uspeo da se oslobodi igrača iz drugog plana, sada mora da proda desetoricu što je veoma teško jer svi znaju da klub ne računa na njih.

Baner 11

No, trener ostaje glavni problem. Anjeli bi da može, doveo Zidana ili Gvardiolu, ali su to nemoguće misije. Priča se o Poketinu, no predsednik Juventusa nije uveren u to da će Argentinac biti uspešan, on nikada nije osvojio trofej.

Danas mediji pišu da će Anjeli probati da vrati Maksa Alegrija. Ovaj čeka angažman, ali PSŽ za sada ne smenjuje Tuhela, sve ostale klupe su zauzete. Povratak trofejnog trenera bi bio mač sa dve oštrice, jer u Italiji se ne posmatra sa simpatijom povratak na mesto uspeha, to zovu podgrejanom supom, no svejedno, Alegri je garancija koju Sari ne može da pruži, ovo je njegov tim, ume da kontroliše svlačionicu. Hoće li uspeti da ga ubede da se vrati, ostaje da vidimo, tek prvi čovek kluba je rešio da stvar potpuno preuzme u svoje ruke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Sunday, 19.07.2020
15:22

C Ronaldo je ta "tempirana bomba" u svlačionici , "nevidljiv" u "derbijima" , a mora igrati i to na poziciji koju on hoće zbog čega ostatak momčadi "pati" na terenu,a njegova ogromna plata "prepreka" je za neke unosnije transfere i pojačanja u veznom redu i napadu

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 19.07.2020
13:00

Da li je stvarno potrebno da svaki dan pises jedno te isto? I Bogu i narodu...

avatar
Amalainter
Sunday, 19.07.2020
12:29

De Light jeste klasa-odbojkaska. 😂

avatar
amigo999
Sunday, 19.07.2020
14:06
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 19.07.2020
15:57

Za Skriniara ove sezone Bog otac , za Godin i vise od to ... Pozz