Baloteli otpisao dva bivša kluba i to zauvek!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.10.2017.
15:58
Izvor: Sportske.net

Baloteli je govorio za italijanske medije, rekao da ne bi nikada ponovo igrao za Milan i Inter, ali da postoje dva kluba u kojima bi želeo da nastavi karijeru.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Mario Baloteli je trenutno igrač Nice, ali daleko od toga da želi po svaku cenu da ostane u Francuskoj.

Pominje se redovno njegov odlazak, želi i povratak u Italiju, ali nijedan od italijanskih klubova nije uspeo da ga nagovori da promeni sredinu.

"Nisam niti jednog trenutka razmišljao da pređem u Inter. Ne znam da li će večeras pobediti Napoli ili Inter, ali sam siguran da će biti sjajna utakmica.

Što se tiče Milana, njih ne pratim, ne bih voleo da se vratim tamo. Juventus? Njihov mentalitet mi se sviđa. Zapravo, trebalo je da pređem u Juventus pre nego što sam prešao u Milan
", rekao je on.

Upitan je i da li bi voleo da igra u Romi ili Napoliju.

"Roma je dobar tim, a za Napoli... Pa želim to! Imaju trio koji u napadu funkcioniše fantastično, bilo bi veoma teško za mene da se prilagodim. U svakom slučaju, želim im Skudeto", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No ®ules
Saturday, 21.10.2017
17:45

I ja bi odbio Dzesiku Albu da me pozove na veceru! 😁😁

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Saturday, 21.10.2017
16:42

Toliko o njemu kao Milanisti. Da znas da si i trebao tamo da predjes, ali nisu ni oni bili glupi i ludi da te prihvate, tacnije, imali su i znanja i srece sto su im navijaci stavili veto na taj transfer dok nasa uprava nije imala sluha za volju tribine koja se izjasnila PROTIV jos jednog od izdajnika u nizu posle Leonarda i Kasana, a to je Matri.

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 21.10.2017
16:10

..steta,bas mo bili zagrijani da ga dovedemo na zimu i sjednemo Ikardija na klupu :)))))