Barsa u problemu - Kunde opet neregistrovan, 10 dana do fijaska!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 21.08.2022.
18:16
Izvor: Sportske.net

Neozbiljnost Katalonaca.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Trebalo je da Žil Kunde debituje za Barselonu na startu nove sezone Primere protiv Rajo Valjekana, ali "blaugrana" nije imala finansijska sredstva za njegovu registraciju, pa se sve odložilo za drugo kolo i gostovanje Real Sosijedadu, ali opet od debija neće biti ništa.

Prema informacijama iz Španije samo nekoliko sati pre utakmice Real Sosijedad - Barselona novi štoper Katalonaca plaćen ogromnih 50.000.000 evra Sevilji ponovo neće biti u protokolu Ćavijevog tima zbog nemogućnosti da se registruje.

Barsa nije ispunila finansijske obaveze prema Fudbalskom savezu Španije, pa će francuski štoper sa tribina pratiti utakmicu svog tima.

Kundeu je već "prekipelo" zbog nemogućnosti da igra, iako je došao kao veliko pojačanje, pominje se čak da bi mogao da napusti Barsu, a prema pravilima to bi se automatski dogodilo početkom septembra, ukoliko do tada ne bude registrovan kao novi igrač Katalonaca.

Jasno je da bi prodaja nekog fudbalera obezbedila sredstva Barsi za registraciju Kundea, iz kluba bi najpre mogao da ode Pjer-Emerik Obamejang koji je blizu Čelsija i tako "otvori" prostor novom štoperu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke