Bartomeua nije sramota? Evo šta će danas tražiti od Mesija!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 14.09.2020.
12:08
Izvor: Sportske.net

Predsednika ne zanimaju granice.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona se sprema za početak nove sezone.

Katalonci će svoj prvi, zvanični meč igrati 27. septembera sa Viljarealom. Odabrani su i kapiteni tima, Leo Mesi je ponovo zadobio poverenje svlačionice iako je tokom većeg dela leta naginjao ka napuštanju kluba, ali je Bartomeu pokazao svu svoju moć i praktično naterao Argentinca da ostane.

Bar do kraja sezone.

A katalonski navodi spominju da će omraženi predsednik Barselone danas imati i sastanak sa kapitenom u kome će tražiti da Mesi smanji svoja godišnja primanja, kako bi se klub oporavio od korona gubitaka.

Katalonci su podneli izveštaj čelnicima Primere u kome navode gubitak od 98 miliona evra tokom prošle sezone. Deo je pokrio odlazak Artura u Juventus, očekuje se još i prodaja Suareza, ali Mesijevih 35 miliona evra godišnje je ogroman teret za Barsin budžet.

Baner 13

Jasno da kapiten ovo neće tek tako prihvatiti, ostaje da se vidi dalje rešenje. Izgleda da će ova sezona biti obeležena sukobima legendarnog igrača i predsednika kluba, makar do kraja martovskih izbora.

  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Tuesday, 15.09.2020
00:53

Traba da mu skresu platu ili da ode...posle korone i pandemije treba dugove smanjiti na minimum...a ne kao on da se bahati xD

avatar
Mirjevac
Monday, 14.09.2020
22:05

Mozda bi i trebaolo da se razgovara sa Mesijem, on zaradio u ovoj godini 2020 cak 126 miliona bruto, tako da je naj placeniji sportista u ovj godini! Zato se treba i razgovara sa njim, posto je momentalna kriza sve redom zakacila! Ovde nista nije cudno, sta ste navalili na bartomea, jeste Bartomeo je katastrofa i sto pre treba da ode, ali treba da razgovara sa Mesijem, naj boljim igracem sveta i svih vremena!

avatar
Bádr Hari
Monday, 14.09.2020
19:45

ja cu da krenem da skupljam priloge po skoli da nadoknadim smanjenje plate mog idola Messija. :D

avatar
Amalainter
Monday, 14.09.2020
14:17

Bio bi budala da mu izadje u susret..

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 14.09.2020
13:13

Kako da smanji primanja, pa mislio sam da on igra iz ljubavi i da je barsa njegov dom, kad ono ima najvecu platu u svetu fudbala koja razara barsin budzet, bas cudno

avatar
P. S.
Monday, 14.09.2020
13:09

I da traži i da ne traži sasvim je jasno da ga ništa nije sramota inače bi odavno podneo ostavku.