Bartomeuovo priznanje - DA, Barsa jeste plaćala te usluge, ali...

Autor: Milovan Longinov
utorak 18.02.2020.
15:35
Izvor: Sportske.net

Konačno se oglasio i predsednik Barselone.

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Hosep Marija Bartomeu nije imao izbora nego da iznese stav kluba po pitanju optužbi da je uprava plaćala kompanije na društvenim mrežama da diskredituju sve protivnike uprave.

Preneli smo već i ranije danas da je ovo potencijalni početak kraja, a sada prenosimo i izjave predsednika Barselone, koji je priznao da su plaćali razne servise na društvenim mrežama, ali nikada za "blaćenje" bilo koga ko je protiv uprave.

"Barsa nikada nije unajmila niti jedan servis kako bi diskreditovala nečije ime. To ne bi napravili ni našem igraču, ni bivšem igraču, ni političarima, menadžerima, predsednicima ili bivšim predsednicima. To su lažne tvrdnje. Obranićemo svoje ime gde god to bilo potrebno i to pred onima koji su nas optužili u ovom slučaju. Ponavljam, netačno je da je Barsa na bilo koji način unajmila nekoga da diskredituje tuđa imena, a naročito ne članove i legende kluba", istakao je Bartomeu.

On je potom priznao na koji način je klub plaćao različite servise na društvenim mrežama.

"Istina je da smo 2017. unajmili različite servise koji prate klub na društvenim mrežama, kao što su to radile i druge korporacije u ovom poslu. To je ono što je istina. Za jedan od profila koji je povezan sa kompanijom sa kojom smo poslovali i koji je stvarao objave koje su negativnog karaktera i Barsi, danas smo saznali i ja sam lično s tom raskinuo ugovor"
, ističe Bartomeu.

On je zaključio još jednom, da je klub imao samo najbolju nameru.

"Da pojasnim još jednom. Jesmo li unajmili kompanije da prate društvene mreže? Jesmo, i to će iste i dalje raditi. One imaju za cilj da pratie šta se piše o Barsi i na taj način nam pomažu da zaštitimo klub. Mi nikada nismo tražili da se diskredituju ljude na društvenim mrežama, a za to nas optužuju. Učinićemo sve što je potrebno da odbranimo klub, bez obzira na koji način to moramo da uradimo",
zaključio je prvi čovek Barselone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoHardV3
Wednesday, 19.02.2020
18:46
avatar
Bádr Hari
Tuesday, 18.02.2020
19:39

nije problem to nikakav, ja botujem za mog idola Messija po svim mogucim portalima i drustvenim mrezama. :D:D:D

avatar
Dimebag Dárrell
Tuesday, 18.02.2020
21:56

Na ovaj komentar mi žao i da te zezam...

avatar
BlúeBoy84
Tuesday, 18.02.2020
21:57

Tek tek mi je 11 godina

avatar
P. S.
Tuesday, 18.02.2020
18:54

Suviše pretenciozno bi bilo zaključiti da je ovo potencijalni početak kraja, tim pre što znamo da nijedan veliki klub ne može doživeti kraj na ovakav ili sličan način. Kraj Barse kakva je bila? Ne, to se već desilo pre 6 godina dolaskom Bartomeua na čelo Barse. Ovo su samo neminovne posledice, a možda i potencijalni početak povratka Barse, to će se tek videti tokom ove godine. Ono što je dobro u kampanji protiv Bartomeua je što će ona biti dodatno pojačana izostankom svih trofeja u ovoj sezoni.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 18.02.2020
17:24

Terzicu citas li ti ovo. Reaguj bre.

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 18.02.2020
17:20

Koja smejurija od kluba je postala barsa, em ih na terenu ponizavaju razni klubovi koje bije glas da su luzeri i prokleti vec se ponizavaju i van terena, mada sta drugo ocekivati od kluba kome je primarna namena propaganda separatistickih ideja

avatar
Mirjevac
Tuesday, 18.02.2020
20:35

Ti Luzeru nemoj o politici, vec o fudbalu i o sportiu! Taj separatizam to je politicka stvar ljudi politike, oni u Kataloniji traze da se odvoje od Spanije posto sebe ne smatraju spancima vec kataloncima! To je isto kao kod nas srbi u bosni isto tako traze da se odvoje od bosne posto se ne osecaju bosancima vec srbima, znaci to su njihova prava i to politicka! O fudbali Barca sve redom cuka M U je cukala kad je htela, koliko se secam da je barca rasturila M U, jos kad ih je Ferguson trenirao i to u Finale LS tada je Barca osvojila LS, Fergi se treso umalo da nije infrat i slog dobio! Nijedan klub neponizava barcu ona je na samo bod od Reala u ligi, i to bez vise njih standardnih igraca koji su povredjeni, ali barca i dalje cuka sve redom, ona nije M U koji sluzi kao sparing klub za treniranje i svako ih cuka! Ako slucajno M U pobedi to je znak da je i sudija igrao za njih, kaojuce protiv Celsia, dva gola ponistio, crveni nije podelio, to se videlo iz vasione da je sudija igrao za M U!

avatar
Don Carlo
Tuesday, 18.02.2020
16:44

Vise od kluba :D xaxaxaxaxaxa