Bejl krije izveštaje, ni rupe u čarapama nisu pomogle!?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 28.10.2019.
10:01
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava sa Garetom Bejlom. Mediji pojačavaju pritisak, jasno je da posle svega neće biti mnogo zainteresovanih za Velšanina.

EPA-EFE/J.P.Gandul
EPA-EFE/J.P.Gandul

Povezane vesti

Nema mira kada je Garet Bejl u pitanju. Naime, poslednje priče sugerišu da će veoma teško naći angažman jer se svi boje učestalih povreda.

Pisali smo, Velšanin je propustio od dolaska na kontinent 94 meča, zaradio 24 povrede i nadimak "igrač od stakla", koji je svojevremeno nosio Arjan Roben.

"AS" tvrdi da je zvanično najbogatiji agent sveta, Džonatan Barnet, tražio od Reala da ne otkriva kakve su povrede u pitanju i da je od poslednjih šest, samo dva puta klub saopštio o čemu se radi i koliko će Velšanin odsustvovati.

Priča je jasna, agent smatra da bi kompletni izveštaji ugrozili Bejlove šanse da promeni klub. Ali, Junajted ga neće prihvatiti kao kusur za Pogbu, nekih drugih ponuda i nema, osim eventualno one Totenhema, koja mu se ne sviđa.

Sam Bejl čini sve kako bi sprečio stalne povrede mišića, kažu da se u poluvremenu isteže i da je čak napravio rupe u čarapama, odnosno štucnama kako bi olakšao pritisak.

Sve čini, ali se golfa nije odrekao, mediji smatraju da je neumorno igranje golfa (poseduje čak i teren na imanju) glavni problem kada su u pitanju povrede mišića.

Bejl neće imati mnogo opcija, osim eventualno odlaska u Kinu ili Ameriku, već je bio dogovorio trogodišnji ugovor vredan 30 miliona po sezoni, ali je Perez stopirao jer Kinezi nisu želeli da plate obeštećenje. U slučaju odlaska u Aziju problem je odvojenost od porodice, sa druge strane MLS ne bi bila problem, da povede ženu i decu sa sobom preko bare. Na leto ulazi u poslednju godinu ugovora koji je 17 miliona po sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke