Ben Arfa vuče Nicu ka Ligi šampiona!

Autor: Boban Filipović
sreda 03.02.2016.
21:16
Izvor: Sportske.net

Nica skočila na treće mesto na tabeli Lige 1, buđenje Liona, Lila i Remsa. Veče u znaku domaćina, svi gosti su napustili teren pognutih glava!

BETA/AP Photo/Lionel Cironneau
BETA/AP Photo/Lionel Cironneau

Povezane vesti

Zahvaljujući golu fenomenalnog Hatema Ben Arfe u finišu utakmice, Nica je upisala 'minimalc' i nova tri boda protiv Tuluza.

Gosti za jugozapada, za koje je svih 90 minuta igrao Uroš Spajić, odolevali su do osam minuta pre kraja, kada im je presudio Ben Arfa. Aleksandar Pešić je četvrti uzastopni prvenstveni poraz svoje ekipe odgledao sa klupe, Pavle Ninkov nije bio ni u protokolu.

Lion je na 'Žerlanu' bio ubedljiv protiv Bordoa - 3:0.

Aleksandr Lakazet je načeo Žirondince u finišu prvog poluvremena kada je sjajno realizovao kontru koju je povukao Toliso, presudio im svojim drugim golom dva minuta pre kraja utakmice, a konačan rezultat postavio je rezervista Kalulu u nadoknadi.

Najubedljiviju pobedu večeras zabeležio je Gangam protiv prežaljenog Troa. Fenjeraš je čašćen pokerom - 4:0.

Turčin Erding je doveo Gengan u rano vođstvo, u drugom poluvremenu su mrežu nejjakih gostiju pogađali Sankare, Žires i Blas, svoj trojici je asistirao iskusni Žimi Brijan.

Lil je došao do prve pobede u prvenstvu ove godine, na stadionu 'Pjer Moro' je pao Kaen, strelac jedinog gola na meču bio je Sumaoro na isteku sata igre.

Posle dugo, dugo vremena pobedio je i Rems i to preokretom protiv jednog od najprijatnijih iznenađenja ove sezone Anžea. Gosti su poveli preko Buka Motoa, poravnao je Traore do odlaska na odmor, a Šarbonije postavio konačnih 2:1 početkom drugog poluvremena.

I Kaen i Anže su meč završili sa desetoricom zbog crvenih kartona u finišu utrakmica u Lilu i Remsu.

Nant je nastavio sa dobrim igrama, 'Kanarinci' su do devete pobede u sezoni došli pred svojim navijačima prtotiv Gazelek Ažaksjoa rezultatom 3:1.

Sala i Bedoja su upisali po gol i asistenciju u prvoj polovini prvog poluvremena, goste sa Korzike je u igru vartio Maji, ali kada je Juaga dobio crveni karton početkom drugog dela igre bilo je jasno da bodovi ostaju u Nantu. Pobedu je potvrdio Adrian na novu asistenciju Sale.

Današnji program zatvara se na 'Parku Prinčeva' gde aktuleni šampion i lider PSŽ dočekuje Lorijan, a zavesa na 24. kolo Lige 1 spušta se sutra uveče u Renu gde gostuje Sent Etijen.
 
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hule
Thursday, 04.02.2016
01:24

Najbolji dribler u Evropi trenutno!

avatar
novak djokovic
Saturday, 06.02.2016
12:33

Posle Mesija. 0:4

avatar
Hule
Sunday, 07.02.2016
20:00

Ispred Messija 11-1

avatar
Стефан Ђорђевић
Thursday, 04.02.2016
00:00

OPET KAŽEM DA SU GA POVREDE ZAOBIŠLE BIO BI U SAMOM VRHU, VELIKI IGRAC, KLASE KOJE SU I NEYMAR, CAVANI, Di MARIA, IGRAČI TOG KALIBRA..