Berluskoni našao rešenje, isključi TV!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 22.05.2019.
20:23
Izvor: Sportske.net

Bivši predsednik Milana prokomentarisao stanje u klubu sa "San Sira" u svom stilu.

AP Photo/Luca Bruno
AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Silvio Berluskoni je bio prvi čovek "Rosonera" 30 godine, pre nego što je klub prodao kineskom investitoru Jonhong Liju, koji je klub uveo u brojne probleme, na kraju ga je kako bi prebio dugove dao Eliot fondu.

Doveo je Li hrpu pojačanja već prvog leta, ali je tako uvalio klub u probleme sa FFP, pa nova uprava nikako da se dogovori sa Uefom.

Bilo kako bilo, Milan je ove sezone bio na dobrom putu da se vrati u Ligu šampiona, ali je usledila serija loših rezultata, pa će u zadnjem kolu odlučivati o svojoj sudbini.

Bivši predsednik kluba Berluskoni je za italijanske medije prokomentarisao stanje u klubu, još uvek prati dešavanja, ali nema mnogo strpljenja za svoj nekadašnji klub.

"Ne slažem se sa trenutnom taktikom da se koristi jedan napadač umesto dva.

Milan uputi jako mali broj udaraca ka golu, pa tako upalim TV da bi gledao utakmicu i isključim ga posle 10 minuta
", istakao je Berluskoni.

Inače, Silvio Berluskoni se vrati fudbalu, sada predvodi trećeligaša Moncu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leito74
Wednesday, 22.05.2019
21:06

Slazem se da treba da igraju sa dva napadaca... Ova igra Milana svakog navijaca dovodi do ludila.. Ja Sam polomio dosta stvari po kuci.. Forza Milan

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 22.05.2019
20:26

31 godinu je bio na celu Najveceg, a jos petog avgusta 2016. godine je prakticno prodao klub, do aprila '17 smo samo cekali na ozvanicenje i zvanicnu predaju (mozda cak i izdaju) kluba. U pravu je covek da JAKO smara kako igramo, ali, pored Calhanoglua i Susa nesto bas i nemamo dobre sutere, eventualno su to jos Rodrigez i Paketa od kojeg do sada nisam video demonstraciju suta. Kesi ima jak sut, ne uvek i precizan:-)

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 22.05.2019
22:40

Berluskoniju (i njegovom lopovluku) spomenik da dignete. Milan jeste velikan, ali ne toliki gledano pošteno. Berluskoni ga je napravio velikanom. između ostalog (to se sada zna) i onim telefonskim pozivima na adresu UEFA kad je na stadionu CZ u Beogradu bila magla koja im je zasmetala, gle čuda, nakon što su počeli da gube 1:0
Sve to sad nije bitno. Suština je da je sramno etiketirati čoveka koji je od kluba koji je bio renomea jednog Hmaburga klub uzdigao do visina onih najvećih po broju tutula. Eh, sad, kad bi gledali fer-plej, onda semAjaksa, Bajerna, Liverpula, Steaue i CZ i nema mesta za druge, baš tužno.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 23.05.2019
18:02

Njuz.net da ti pozavidi...