Biliću se drma klupa, menja ga mladi italijanski stručnjak?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 19.04.2017.
14:31
Izvor: Sportske.net

U Vest Hemu bi da slede primer Čelsija, te bi na svojoj klupi rado videli stratega iz Serije A.

EPA/HANNAH MCKAY
EPA/HANNAH MCKAY

Povezane vesti

Kako prenose mediji u Italiji uprava Vest Hema sve više razmišlja o smeni hrvatskog stratega Slavena Bilića.

Već neko vreme se piše o njegovim potencijalnim zamenama, pominjan je čak i Slaviša Jokanović, a prema poslednjim saznanjima, na klupu "Čekićara" mogao bi da sedne trener Lacija Simone Inzagi.

Mlađi brat Filipa Inzagija ove sezone odrađuje odličan posao u redovima Lacija, iako je na mesto trenera postavljen najpre kao privremeno rešenje.

Odveo je "Nebeskoplave" u finale Kupa Italije, a izvesno je da će Lacio naredne sezone igrati i neko od evropskih takmičenja, kako stvari stoje Ligu Evrope.

Inzagi je do ovih rezultata stigao sa jako malim budžetom i gotovo istim kadrom fudbalera iz minule sezone, što još više daje na težini njegovom podvigu.

On sa Lacijom ima ugovor do kraja sezone, s tim što predsednik kluba Klaudio Lotito može da produži njegov ostanak do 2019. godine.

Vest Hem je navodno speman da mu ponudi čak petogodišnju saradnju, a ovog leta ćemo videti kakvu odluku će 41-godišnji stručnjak doneti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikki92CFC
Wednesday, 19.04.2017
17:44

Kakav Inzagi trener ajde da se uozbiljimo malo.

avatar
Wednesday, 19.04.2017
16:53

Bilic o' taktici pojma nema,takticki uz Hjuza i pokojnog Pardijua najgori takticki trener u PL,recimo kondukter Son Dajs bi ovaj Vest Hem bez problema gurnuo u TOP 10!