Bivši igrač Liverpula i ne postavlja pitanje ko će biti Klopov naslednik!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 25.12.2019.
17:49
Izvor: Sportske.net

Jirgen Klop bi jednog dana mogao da se povuče, a i više nego izvesno je ko će ga naslediti.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nemac je preporodio Liverpul, a njegov uspeh će biti ogroman ukoliko osvoji i Premijer ligu sa tim timom. Jirgen Klop radi fantastične stvari, a da li će mu ponestati motivacije ukoliko podigne trofej namenjen najboljem timu najjače lige na svetu?

Sam Klop je nagovestio da postoji mogućnost odlaska jer mu se ne sviđa vreme u Engleskoj, a mediji su za to vreme počeli da nagađaju ko bi mogao da stigne umesto njega.

Naravno, prvi pik je Stiven Džerard.

Na pitanje jednog navijača, nekadašnji fudbaler Liverpula Jon Arne Rise je odgovorio:

"Kada on dobije posao u Liverpulu, to je zato što je dobar trener i pravi čovek za Liverpul. Pogledaj samo šta radi sa Rendžersom. On je veoma dobar i biće sve bolji
", rekao je Rise.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Wednesday, 25.12.2019
20:49

Klop prvi put ima tim iz kojeg mu ne otimaju igrace, covek zeli da izdominira. Plus, sam je rekao, ostace do 2024 i vec sada razmislja kako da kstavi sto jace temelje za njegovog naslednika.

avatar
Reds8c
Wednesday, 25.12.2019
20:09

Zašto je Klopp produžio ugovor prije dve nedelje do 2024 godine. Sigurno ne zbog toga što se mu ne sviđa vreme. Da zbog vremena ode. Kakva glupost. Izjavio je to pre, neznam kada. A uzeto je to iz konteksta.

avatar
Bendz@min
Thursday, 26.12.2019
02:38

Interesantno je da je kad i Kloop Ferrard produzio ugovor..2024

avatar
_Goran_
Wednesday, 25.12.2019
19:19

Ako Liverpul osvoji PL ove sezone, Klop ce sigurno izgubiti motivaciju i otici iz kluba na kraju iste sezone. Zato je i produzio ugovor do 2024. godine, pre nepune 2 nedelje.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Wednesday, 25.12.2019
19:18

Klopp ne ide nigdje dok mu ne istekne ugovor koji je potpisao. Otići će jedino svojevoljno i to ako baš bude vladao ili ako baš budu loši rezultati... Liverpool mu neće dati otkaz sigurno jer sa osvajanjem lige on će dobiti toliko kredita da mu otkaz neće prijetiti ni da 3 sezone završava u donjem dijelu tabele.
Što se njegovog naslednika tiče to će biti Stivi 70% ali uvijek postoji neka mala šansa da to ne bude on. U slučaju da Gerrard lično misli da nije spreman za klupu Liverpula on će sigurno odbiti poziv jer neće htjeti da šteti klubu i onome što je Klopp napravio. Ako bi se nešto tako desilo ja bih volio Rodgersa opet da vidim na klupi jer smatram da je sada dovoljno spreman i zreo za klub ove veličine