BL - Bajern se provukao u Berlinu, odličnih pola sata Radonjića!

Autor: Stefan Matić
petak 05.02.2021.
21:56
Izvor: Sportske.net

Sprski internacionalac razdrmao tim svojim ulaskom.

EPA-EFE/Boris Streubel
EPA-EFE/Boris Streubel

Povezane vesti

Domaći su prvi zapretili po snegu, Nojer je morao da brani šut Lukebakija. I Jarštajn je morao na drugoj strani da brani pokušaj Sanea. 

Levandovski je imao odličnu šansu da donese prednost u 12. minutu. Jarštajn pravi, ali i brani penal Poljaku. Ovo je drugi put u BL da neko brani šut Levandovskom sa kreča, prvi je bio Nojer kada je Poljak nosio dres Borusije. 

Gosti ipak dolaze do prednosti, Kingsli Koman šutira, lopta se odbija od Štarka i odlazi preko golmana Herte. Igrao se 21. minut

Tokom drugog poluvremena Herta agilnija, kod gostiju pokušao je Gnabri, ali bezuspešno. Nemanja Radonjić je dobio svoju priliku od 63. minuta, srpski internacionalac postiže i gol po prvom kontaktu sa loptom, ali gol je poništen zbog ofsajda. 

Imao je par polu-prilika novopridošlica iz Marseja, Genduzi je takođe imao sjajnu priliku. Nojer spreman. 

Levandovski je imao šansu da reši meč u 76. minutu, odlična odbrana Jarštajna. Desetak minuta kasnije Radonjić beleži sjajan prodor po levoj strani, njegov šut ipak završava u rukama Nojera. 

Herta je imala sjajnu šansu da dođe do boda, Kunja lob-udarcem ipak šalje loptu tik pored desne stative. 

Bavarci nose minimalnu pobedu. Iz snežnog Berlinga putuju za Katar gde ih čeka polufinalni susret Svetskog prvenstva za klubove. 

 

 

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke