BL - Ludnica u Minhenu, Bajern počistio sneg, ali ne i Arminiju!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 15.02.2021.
22:28
Izvor: Sportske.net

Novajlija u ligi napravio veliko iznenađenje.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

U 21. kolu nemačke Bundeslige, fudbaleri Arminije napravili su veliko iznenađenje pošto su u gostima Bajernu, aktuelnom svetskom i evropskom prvenstvu, uspeli da odigraju 3:3.

Na terenu prekrivenom snegom gosti su se bolje snašli i šokirali novopečenog prvaka sveta već u devetom minutu kada je pogodio Mihael Vlap.

Umesto odgovora Bajerna, novi šok, Amos Piper je u 37. minutu bio najviši u skoku nakon kornera Pipera i savladao Nojera.

Na poluvremenu je redarska služba uradila veliki posao i uspela da otkloni sneg sa terena, pa kako je padavina prestala bilo je uslova za prepoznatljivu igru ekipe iz Minhena.

U 48. minutu zaostatak je smanjio Robert Levandovski, ali je samo minut kasnije Kristijan Gebauer sjajnu kontru Arminije krunisao golom za novu veliku prednost novajlije u Bundesligi.

Bajern nije ni pomišljao na predaju, Korentan Toliso je u 58. minutu zatresao mrežu gostiju, da bi Antonio Dejvis u 70. doneo izjednačenje svom timu.

Odgovorila je Arminija odmah zatim, međutim pogodak gostiju je poništen zbog ofsajda.

Pokušavao je Bajern do kraja meča da postigne još jedan gol koji bi ga verovatno odveo i do pobede, međutim izabranici Uvea Nojhausa pokazali su karakter i izdržali do kraja meča.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke